Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 16:26

ΣΚΑΚΙ: Ο ΝΟΚ πήρε τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων!

Γράφτηκε από τον
ΣΚΑΚΙ: Ο ΝΟΚ πήρε τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων!

Πρωταθλητής ΕΣΣΠΕΠ αναδείχτηκε ο Ν.Ο. Καλαμάτας στο 10ο ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στην Καλαμάτα το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα του Ν.Ο.Κ. σημείωσε 3 νίκες, 6-0 τον Ο.Σ. Καλαμάτας,3.5-2.5 την Σ.Α. Κορινθίας Αργοναύτης και 3.5 – 2.5 τον Σ.Ο. Φιλιατρών.

Δεύτερη στην βαθμολογία ήταν η ομάδα της Σ.Α. Κορινθίας Αργοναύτης με 4 βαθμούς , τρίτη η ομάδα του Ο.Σ. Καλαμάτας με 2 βαθμούς και τέταρτη η ομάδα του Σ.Ο. Φιλιατρών.

Η βασική δεκάδα του Ν.Ο.Κ στο τουρνουά ήταν οι Μαριάνθη Λούκα, Μαρία Φράγκου, Χρήστος Λιάκος, Θεόδωρος Αθανασόπουλος , Ηλίας Πουλόπουλος, Μιχάλης Κατσαρέας, Ανδριάνα Αθανασοπούλου, Κωνσταντίνος Σωτηράκος, Νικόλας Ταβουλαρέας και Ελεάνα Παντελοπούλου.

Αυτές που ξεχώρισαν με την αποδοτικότητα τους στους αγώνες ήταν η Μαριάνθη Λούκα και η Ανδριάνα Αθανασοπούλου που έκαναν 3 νίκες στις 3 παρτίδες του πρωταθλήματος.

Αρχηγός της ομάδας του Ν.Ο.Κ. ήταν ο Παναγιώτης Μπούρας ,και διαιτητές ο προπονητής του Ν.Ο.Κ. Θοδωρής Τσεκούρας και ο Μιχάλης Τσιάλας.

Πρόκριση για το πανελλήνιο

Ο Ν.Ο. Καλαμάτας παράλληλα με τον τίτλο του πρωταθλητή κέρδισε και την πρόκριση για το πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που θα διεξαχθεί από 13 έως 17 Δεκεμβρίου. σε μέρος και πόλη που θα οριστούν από την ΕΣΟ.