Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 12:57

ΤΕΝΙΣ: Τρίτη θέση για την Ασένοβα στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ: Τρίτη θέση για την Ασένοβα στην Πάτρα

Την 3η θέση κατέκτησε η Γκέρη Ασένοβα στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, εξασφαλίζοντας έτσι μία θέση στο Masters των καλύτερων αθλητών της Πελοποννήσου που θα γίνει τον Δεκέμβριο!

 Για μία θέση στην τελική 8δα (βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης) παλεύει και η Στέλλα Ρήγα, η οποία έπαθε διάστρεμμα, συνέχισε τον αγώνα της αλλά δεν μπόρεσε να αποδώσει γνωρίζοντας την ήττα στον γύρο των "16". Με απόσταση αναπνοής από την 8η αθλήτρια στην κατάταξη, η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου πέρασε στην Πάτρα στην 8δα, αλλά έχασε από την μεγαλύτερη σε ηλικία και μετέπειτα φιναλίστ του τουρνουά Ζούγρα (Ζάκυνθος). Η καλή της πορεία στο τουρνουά της Πάτρας μεγάλωσε την απόσταση από την 10η στην κατάταξη, αλλά με την Καλαματιανή αθλήτρια να πρέπει να κάνει την υπέρβαση στα δύο τελευταία Ενωσιακά πρωταθλήματα ώστε να πάρει το εισιτήριο για το Masters.

Την πρώτη της νίκη σε βαθμολογούμενο τουρνουά έκανε η πολύ μαχητική Ηλιάνα Αθανασοπούλου, η οποία στα μόλις 10 της χρόνια απέκλεισε την 12χρονη αθλήτρια από τον Πύργο μπαίνοντας στην φάση των 16!

Επίσης στην φάση των 16 αποκλείστηκαν οι Ναταλία Τζούμπα, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που πέρασε και από την Μαύρη Θύελλα, και η Αγγελική Κουλουμπού. Στον πρώτο γύρο αποκλείστηκαν οι Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος, Έκτορ-Πάρις Παπανικολάου, Ντύλαν-Ιάσων Παπανικολάου, Λήδα Μπλουγουρά.

Το επόμενο τουρνουά, 30/9-1/10 είναι για την κατηγορία κάτω των 14 ετών στον Ο.Α.Ρίου, ενώ στις 14-15/10 η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει το τελευταίο τουρνουά για παιδιά 12 και 16 ετών.