Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 15:19

Τρίτος στην Πάρνηθα ο Πατεράκης του ΣΔΥΜ

Γράφτηκε από τον
Τρίτος στην Πάρνηθα ο Πατεράκης του ΣΔΥΜ

Με συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών απ' όλη την Ελλάδα και κυρίως από την Αττική, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο 34ος Γύρος της Πάρνηθας, που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Γιώργος Πατεράκης του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, ο οποίος για μια ακόμη φορά έκανε σπουδαία εμφάνιση, συμμετέχοντας και τερματίζοντας επιτυχώς στον κύριο αγώνα των 16 χλμ, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην κατηγορία του (30-39), σημειώνοντας χρόνο 1:00:13'.

Ο αγώνας πλέον έχει γίνει θεσμός και σκοπεύει στη διάδοση των αθλημάτων βουνού, την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, τη σύσφιξη των σχέσεων των νέων ανθρώπων και στο να δώσει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να βρεθεί για μια ακόμη φορά στην πολύπαθη Πάρνηθα.

Ο 34ος Γύρος Πάρνηθας περιλάμβανε δύο διαδρομές, αυτή των 16 χιλιομέτρων για τους ενήλικες άνδρες και γυναίκες και μία πιο μικρή, αυτή των 4 χιλιομέτρων για τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών). Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα ήταν ο χώρος μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Πάρνηθα. Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τον Πατεράκη για την επιτυχία του.