Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 17:25

Τμήματα μπριτζ για παιδιά και αρχάριους στη Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας (Ο.Α.Μ.Κ), στο πλαίσιο της διάδοσης του πνευματικού αθλήματος του μπριτζ, θα δημιουργήσει και φέτος τμήμα εκμάθησης αρχαρίων αλλά και τμήμα για παιδιά.

Τα μαθήματα αρχαρίων θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 6 μ.μ, στον ημιόροφο του ξενοδοχείου Pharae Palace, με το πρώτο μάθημα να διεξάγεται σήμερα Σάββατο 7/10.

Τα μαθήματα στο τμήμα των παιδιών δεν έχουν οικονομικό κόστος για τα παιδιά και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 4 μ.μ, στον ημιόροφο του ξενοδοχείου Pharae Palace, με το πρώτο μάθημα να ξεκινά επίσης σήμερα 7/10.

Η σχετική ανακοίνωση του Καλαματιανού συλλόγου μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Προσκαλούμε κάθε φίλο και φίλη, να γνωρίσει το «πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει επινοήσει ο άνθρωπος. Το μπριτζ είναι ένα άθλημα αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, που χρησιμοποιεί την τράπουλα ως «μέσο»για το παιχνίδι. Ο παράγοντας τύχη είναι σχεδόν μηδενικός και καμία σχέση δεν υπάρχει με τυχερά παιχνίδια, τζόγο και οτιδήποτε άλλο κακό «κουβαλάει» η τράπουλα. Το παιχνίδι του μπριτζ για τους μαθητές, είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να βελτιώσουν, μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού, την λογική και επαγωγική τους σκέψη. Το μπριτζ είναι ένα εγκεφαλικό παιχνίδι που προσφέρει νοητική άσκηση και βελτιώνει αισθητά την μνήμη και την κρίση των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μας στο τηλ. 6974-898944 (Κατσίποδας Δημήτριος ) , μέσω e-mail στο oamkbridge@gmail.com , καθώς και μέσω του site www.oamk.gr και της σελίδας μας στο Facebook « ΟΑΜΚ – Όμιλος Αγωνιστικούς Μπριτζ Καλαμάτας».