Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 16:32

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Δύο νίκες και μια ήττα των Καλαματιανών στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον

 

Θετικός ήταν ο απολογισμός για την ομάδα του “Ping Pong Club Kalamatas” στην πρεμιέρα των αγώνων πινγκ πονγκ της Α' τοπικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που έγιναν το Σάββατο στην Πάτρα.

Η ομάδα της Καλαμάτας κατέβηκε με 4 αθλητές στην διοργάνωση, τους Κώστα Ρουμελιώτη, Βάιο Καλογερόπουλο, Φίλιππο Παπαθεοδωρίδη και Βασίλη Καλογερόπουλο, οι οποίοι είχαν απολογισμό 2 νίκες και μια ήττα.

Στον πρώτο αγώνα νίκησαν με 4-0 τον Διογένη Πάτρας, με 2 νίκες του Ρουμελιώτη και από μια του Παπαθεοδωριδη και του Βάιος Καλογερόπουλου. Νίκη σημείωσε η ομάδα της Καλαμάτας και στο δεύτερο ματς με τον Αρίων Αμαλιάδας με σκορ 4-1. Δύο νίκες πέτυχε ο Ρουμελιώτης και από μια οι Καλογερόπουλος Βάιος και Βασίλης. Στο 3ο ματς, το οποίο ήταν και το πιο δύσκολο, απέναντι στον Ποσειδών Λουτρακίου, η ομάδα της Καλαμάτας ήττήθηκε με σκορ 4-0. Δύο ήττες γνώρισε ο Ρουμελιώτης και από μια οι Καλογερόπουλος Βάϊος και Παπαθεοδωριδης Φιλιππος.

Συνολικός ομαδικός απολογισμός δύο νίκες και μια ήττα, με τις εμφανίσεις των Καλαματιανών να αφήνουν υποσχέσεις για άνοδο στην Β’ εθνική.

Πρώτη σεζόν, πρώτοι αγώνες με τη συνέχεια να είναι ενδιαφέρουσα, αφού με τέτοιες εμφανίσεις, η άνοδος στην Β Εθνική δεν είναι μακριά.