Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 17:03

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εγιναν οι απονομές στους νικητές του αγώνα τριγώνου

Γράφτηκε από τον

Τις απονομές του ιστιοπλοϊκού αγώνα τριγώνου ανοικτής θαλάσσης που έγινε την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησε την Τρίτη το βράδυ ο Αίολος Καλαμάτας, σε μια ωραία εκδήλωση στο κατάστημα “Σταθμός”.

Ο πρόεδρος του Καλαματιανού συλλόγου Χάρης Βγενής χαρακτήρισε πετυχημένη την διοργάνωση και συνεχάρη τους αγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους.

Την πρώτη θέση πήρε το σκάφος “Κουτρουμάνια” με κυβερνήτη τον Νίκο Μαυροειδή και πλήρωμα τους Στάθη Πίσπα και Αντώνη Σταυριανέα.

Την δεύτερη θέση πήρε το σκάφος “Τόλμη” με κυβερνήτη τον Ιωάννη Σαραντόπουλο και πλήρωμα τους Κώστα Λημνιό, Βίκυ Κουφού, Θανάσης Νακόπουλος, Εφη Δελικούρα, Μάρθα Σινάπη και Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Την τρίτη θέση πήρε το σκάφος “Σπύρος Κωστόπουλος” αποτελούμενο από τους Δημήτρη Ηλιόπουλο, Φάνη Παναγιωτόπουλο, Ρεβέκκα Σκαρπαλέζου και Anthousa Eingel.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και έκαναν και τις απονομές ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Δημήτρης Κακαλίκας, ο αντιπρόεδρος του ΙΟΝΕ Θανάσης Νακόπουλος, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Αgrexpo και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Γκούμας και ο Νίκος Βλαχονικολός από τα καταστήματα αθλητικών ειδών “Cosmos Center”.