Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 16:28

Αγιασμός στο τμήμα σκακιού του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε χθες το τμήμα σκακιού του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, στο εντευκτήριο του στην παραλία.

Αρκετοί παίκτες και παιδιά της ακαδημίας με τους γονείς τους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, όπου η έφορος του τμήματος Τούλα Χατζηπαναγιώτου - Τσιάλα τους ενημέρωσε για το πλούσιο σε αγώνες πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η αρχή θα γίνει την προσεχή Κυριακή όταν και θα διοργανωθεί το πρώτο πρωτάθλημα ράπιντ ενώ το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/10.

Για πρώτη φορά ο ΝΟΚ θα διοργανώσει φέτος πρωτάθλημα με 8 αθλητές περίπου ίδιας δυναμικότητας που θα παίξουν όλοι με όλους σε αγώνες που θα γίνουν σε εφτά εβδομάδες, με έναρξη τις 5 Νοέμβριο.

Η κα. Χατζηπαναγιώτη ανακοίνωσε επίσης ότι με αφορμή την συμπλήρωση 15 ετών από την κατασκευή του εντευκτηρίου του ΝΟΚ και την λειτουργία της σκακιστικής ακαδημίας, τις ημέρες των διακοπών των παιδιών για τα Χριστούγεννα θα διοργανωθεί μια εορταστική εκδήλωση από τον όμιλο.

Το 2018 θα ξεκινήσει με το Περιφερειακό Κύπελλο και κατόπιν το Κύπελλο Ελλάδας ενώ ο ΝΟΚ θα διοργανώσει στην Καλαμάτα και το ομαδικό πρωτάθλημα δημοτικών σχολείων του Νομού Μεσσηνίας. Παράλληλα, ο Καλαματιανός όμιλος φιλοδοξεί να αναλάβει και το ατομικό πρωτάθλημα για αθλητές από 8 εώς 18 ετών.

Ο ΝΟΚ θα συμμετέχει ακόμη στο ατομικό ανδρών – γυναικών της ΕΣΣΠΕΠ, στο πανελλήνιο ατομικό και φυσικά στην μεγαλύτερη διοργάνωση, το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής.

Η Τούλα Χατζηπαναγιώτου Τσιάλα ευχαρίστησε τους χορηγούς και κάλεσε όσους τους γονείς των αθλητών που επιθυμούν να βοηθήσουν διοικητικά και οργανωτικά στην λειτουργία του σκακιστικού τμήματος.