Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 17:38

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θρίαμβος στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θρίαμβος στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα

Θρίαμβος για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα καθώς οι αθλήτριες του κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία έως 12 ετών, η Γκέρη Ασένοβα στέφθηκε νικήτρια του τουρνουά, έπειτα από 2,5 ώρες αγώνα με ανατροπή στον τελικό κόντρα στην Ναταλία Τζούμπα και σκορ 4-6 7-6 7-6! Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, η οποία ηττήθηκε στο τρίτο σετ από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ασένοβα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καλαματιανός σύλλογος εκπροσωπήθηκε με τέσσερις αθλήτριες στην τελική 8δα στα κορίτσια 12ρια, καθώς και η Στέλλα Ρήγα προκρίθηκε στα προημιτελικά αλλά έχασε από την συμπαίκτρια της Παπακωνσταντίνου. Και οι τέσσερις αθλήτριες ξεπέρασαν τον εαυτό τους πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με ατομικά ρεκόρ επιδόσεων.

Είναι επίσης η πρώτη φορά από την ίδρυση του συλλόγου που αθλητές ή αθλήτριες του Ο.Α.Καλαμάτας τερματίζουν στις πρώτες 3 θέσεις στην ίδια κατηγορία σε επίσημο βαθμολογούμενο τουρνουά της ομοσπονδίας.

 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως οι συμμετοχές στην διοργάνωση ξεπέρασαν τις 100, από την Πελοπόννηση, την Κεφαλλονιά και την Ζάκυνθο.