Παρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017 15:09

Στο “Olympic Stadium Run” ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016

Γράφτηκε από τον

Στο 2ο Olympic Stadium Run” που συνδιοργανώνουν αυτή την Κυριακή η Περιφέρεια Αττικής και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας “Σπύρος Λούης”, θα λάβει μέρος ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016.

Οι αθλητές του καλαματιανού συλλόγου θα συμμετάσχουν στους αγώνες 5 χιλιομέτρων, καθώς και τον παιδικό των 2 χιλιομέτρων οι οποίοι θα έχουν όλοι εκκίνηση και τερματισμό μέσα στον στίβο του Σταδίου.

Να σημειωθεί ότι το Olympic Run στηρίζει την προσπάθεια που κάνει η οργάνωση “ΜΑΧΗ” και θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές για τις ανάγκες της οργάνωσης. ​Η “ΜΑΧΗ” είμαι μια οργάνωση που συνεισφέρει και προωθεί την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον γύρω από τα αυτοάνοσα νοσήματα. Ακόμα παρέχει πληροφόρηση, ηθική και ιατρική υποστήριξη με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε νοσήματος Είναι δίπλα στον υγιή που θέλει να μάθει και στον ασθενή που θέλει να αγωνισθεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας και οι οικογένειες τους δίνουν έναν επίπονο αγώνα αντιμετωπίζοντας τα αυτοάνοσα νοσήματα την τρίτη κατά σειρά αιτία θνησιμότητας παγκοσμίως μετά τις καρδιοπάθειες και τον καρκίνο. Τέλος, να αναφέρουμε ότι και ο φετινός αγώνας “Olympic Stadium Run” είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Μαρουσιώτη γιατρού της ειρήνης Νίκου Δούση Ρασσιά.