Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 17:19

Πεζοπορία του Ευκλή την Κυριακή στον Ταύγετο

Γράφτηκε από τον
Πεζοπορία του Ευκλή την Κυριακή στον Ταύγετο

Οι φυσιολάτρες του Συλλόγου Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας ''Ευκλής'' την προσεχή Κυριακή θα πεζοπορήσουν σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές στα χωριά του Ταϋγέτου.

Συγκεκριμένα θα διασχίσουν το κατηφορικό μονοπάτι-καλντερίμι, που ενώνει τα χωριά Άνω και Κάτω Καρβέλι.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι του πεζοπορικού τμήματος θέλοντας, να ανταποδώσουν στους πεζοπόρους (μέλη) του τμήματος, που τόσα χρόνια υποστηρίζουν τον Σύλλογο του Ευκλή, θα προσφέρουν δωρεάν αυτή την εξόρμηση χωρίς κανένας κόστος για τους συμμετέχοντες.

Η διαδρομή είναι εύκολη και βατή, κατηφορικό καλντερίμι 2:30 - 3:00 ώρες συνολικά, με τις στάσεις, μπορούν και μικρά παιδιά να συμμετάσχουν μαζί με τους γονείς τους.

Η πεζοπορία θα γίνει μετά από πρόσκληση του προέδρου Ιωάννη Ίσσαρη και της διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρβελαίων ''Η Παναγιά η Σιδηρόπορτα''.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Αριστομένους 56, αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) και η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο, χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αντιπρόεδρο του συλλόγου Ελένη Οικονομοπούλου ή στο τηλέφωνο του συλλόγου (27210 84844, ή 27210 90627 και 6974252234).