Παρασκευή, 03 Νοέμβριος 2017 11:47

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ - ΑΙΟΛΟΣ: Να επαναλάβει το θρίαμβο του 2007 θέλει το “Blue Line”

Γράφτηκε από τον

Το 2007 το “Blue Line” του Αιόλου Καλαμάτας έγινε το πρώτο επαρχιακό σκάφος που κατέκτησε 1η θέση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα IMS κάνοντας μάλιστα ρεκόρ κερδίζοντας 7 στις 7 στις ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν!

Δέκα χρονιά μετά, το σκάφος του Καλαματιανού συλλόγου φιλοδοξεί να επαναλάβει το θρίαμβο του 2007 συμμετέχοντας για 8η φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στο Φαληρικό Ορμο.

Μετά την προ δέκα ετών τεράστια επιτυχία ακολούθησαν άλλες τρεις παρουσίες στο βάθρο με τα μέλη του “Blue Line” να αισιοδοξούν ότι έφτασε η ώρα να ανέβουν ξανά στην κορυφή!

Στον Αίολο θυμούνται το θρίαμβο του 2007, δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες τους για την φετινή διοργάνωση και αναφέρουν χαρακτηριστικά: “Το Πανελλήνιο του 2007 ήταν το πρώτο που η Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ανέθεσε σε σύλλογο της επαρχίας και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα και τον ΝΑΣΚ Αίολο. Έτσι αγωνιστήκαμε στα νερά που έχουμε μεγαλώσει δίνοντάς μας ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με τους 20 συμμετέχοντες που υπήρχαν από όλη την Ελλάδα. Από τότε η ομάδα του συλλόγου μας έχει ανέβει στο βάθρο των νικητών άλλες τρεις φορές και ελπίζουμε να το επαναλάβουμε άλλη μια φορά 10 χρόνια μετά στην φετινή 8η συμμετοχή μας σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα”.

Η ομάδα του 2007

και η σημερινή ομάδα

Ομάδα 2007: Γιώργος Δρακόπουλος, Δημήτρης Mακρόπουλος, Γιώργος Τσακάκος, Στέφανος Αγγελόπουλος, Σταμάτης Καλκαβούρας, Γιώργος Σαρρής/

(Χορηγός ο BMW Γεωργακόπουλος).

Ομάδα 2017: Γιώργος Δρακόπουλος, Αντώνης Παναγιωτόπουλος, Βαγγέλης Ανδριανόπουλος , Μάρσια Χανδρινού, Γιάννης Πατσαμάνης, Αχιλλέας Αργυρίου, Παναγιώτης Σπανός.

(Χορηγοί της ομάδας Free Motion, Strofades Group, Super Market Σιψάς Κορώνη).