Παρασκευή, 03 Νοέμβριος 2017 17:10

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Διακρίσεις του Ευκλή σε δύο διοργανώσεις

Γράφτηκε από τον

Συμμετοχές που συνοδεύτηκαν από διακρίσεις σε δύο διοργανώσεις είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο το ποδηλατικό τμήμα του Ευκλή Καλαμάτας.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου οι Σταύρος Κανελλόπουλος, Γεώργιος Χριστοδουλάκης και Παντελεήμων Σταμάτης έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο ποδηλατικό αγώνα Εθνικής Επετείου ''ΟΧΙ'' 28ης Οκτωβρίου, με την επωνυμία ''Ανάβαση στο Φλαμπούρι Πάρνηθας'' των 16.10 χλμ. τερματίζοντας μέσα στην δεκάδα. Ηταν μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου όπου συμμετείχαν σπουδαία ονόματα της Ελληνικής ποδηλασίας.

Από πλευράς του Ευκλή ο Κανελλόπουλος τερμάτισε 1ος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία Ανδρών, ο Χριστοδουλάκης στην ίδια κατηγορία ήταν 8ος, ενώ ο Σταμάτης 11ος στην κατηγορία Μάστερ Β΄. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Α. Ο. Πήγασος Κυψέλης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Η αφετηρία δόθηκε στην Λεωφόρο Πάρνηθας, με διαδρομή προς την κορυφή, μέσω Αγίας Τριάδας και ο τερματισμός έγινε στην συμβολή της αμαξωτής οδού ασφάλτου με τον καρόδρομο προς το καταφύγιο του Ε. Ο. Σ. Αθηνών

Την Κυριακή (29 Οκτωβρίου) μια τετραμελής αποστολή ποδηλατών του Ευκλή, έλαβε μέρος στον Διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα με την επωνυμία ''56η Ανάβαση Πάρνηθας - Κουβέλεια 2017'' των 17,20 χλμ. που διοργάνωσε ο Π. Α. Σ. Μαρκόπουλου ''Ερμής”.

Ο Χρήστος Ποντίκης ήταν 5ος στην κατηγορία Μάστερ Γ’, ο Σταμάτης Παντελεήμων 11ος στην κατηγορία Μάστερ Β’, ο Σταύρος Κανελλόπουλος 15ος στην κατηγορία Ανδρών και ο Γιώργος Χριστοδουλάκης 32ος στην κατηγορία Ανδρών.