Παρασκευή, 03 Νοέμβριος 2017 18:21

ΣΔΥΜ: Στον 2° Ημιμαραθώνιο Ωρωπού συμμετείχε ο Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο 2ος Ημιμαραθώνιος Oropos Seaside Race 2017 και οι παράλληλοι αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων στην κεντρική παραλιακή οδό του Δήμου Ωρωπού.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αθλητών, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών αγγίζοντας τους 1.500 σε όλες τις κατηγορίες.

Η διοργάνωση ήταν άρτια και ανταποκρίθηκε πλήρως, στις ανάγκες ενός τόσο σημαντικού, για την περιοχή, αθλητικού γεγονότος, ενώ φέτος για πρώτη φορά, διοργανώθηκε αγώνας για ΑΜΕΑ, τιμώντας τους συνανθρώπους με ειδικές ικανότητες.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης απένειμε στους μετέχοντες αθλητές το βραβείο συμμετοχής, αναγνωρίζοντας τη θέλησή τους για ζωή και συμμετοχή στα δρώμενα του τόπου.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες δρομείς και ένα μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας. ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στον ημιμαραθώνιο δρόμο των 21,1χιλ, τερματίζοντας με επιτυχία στην 67η θέση, ανάμεσα σε 388 τερματίσαντες δρομείς, με χρόνο 1:42:32'. Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τον Παπαδόπουλο για τη συμμετοχή του.