Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 17:33

Διασκέδασαν στον Δίωνα Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Η ετήσια συνάντηση μελών και φίλων της Γυμναστικής Αθλητικής Ένωσης Τριφυλίας «Δίων ο Κυπαρισσεύς» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο «Στεφανής».

Μέλη, φίλοι, αθλητές, προπονητές και διοίκηση του Συλλόγου συναντήθηκαν και διασκέδασαν σε μια όμορφή βραδιά.

Κατά την διάρκεια της έγινε αναφορά στο παρελθόν και την πορεία που έχει ακολουθήσει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσει σε αυτό το υψηλό επίπεδο με δέκα ενεργά τμήματα σε διάφορα πρωταθλήματα και ομάδα σε εθνικό πρωτάθλημα βόλεϊ. Επίσης τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας που υπάρχει με την δημοτική αρχή, η απουσία της οποίας από την εκδήλωση επισημάνθηκε, ώστε να γίνει σύνθεση απόψεων αλλά και να συμβάλει στην δημιουργία νέων αθλητικών χώρων. Αθλητικοί χώροι που μπορούν να προσελκύσουν ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό.

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Γεωργιόπουλος που έκανε αναφορά στις δράσεις τους Συλλόγου μέσα από τα δέκα ενεργά του τμήματα. Ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ειδικά τους χορηγούς που στηρίζουν τις προσπάθειες τους, σχολιάζοντας παράλληλα καυστικά την απουσία της δημοτικής αρχής από την εκδήλωση λέγοντας «μας τιμά με την απουσία της».

Εκτενέστερα στην ιστορία του Συλλόγου που ξεκίνησε το 1985 αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος Βασίλης Μπάκας τονίζοντας ότι από τότε έχουν περάσει χιλιάδες παιδιά από τα τμήματα του και φέτος περισσότερα από 130 είναι στα διάφορα τμήματα. Μάλιστα είπε ότι ετοιμάζουν και νέα τμήματα, σημείωσε ότι χρειάζεται και η βοήθεια της δημοτικής αρχής - βέβαια είπε σήμερα απουσιάζει- για να ενημερωθεί για όλα αυτά, να γίνει σύνθεση απόψεων και να δημιουργήσει νέους χώρους άθλησης.

 Κ.Μπ