Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 14:56

O Αιμίλιος Σακελλαριάδης κοντά στον τελικό του “Survival Secrets”

Γράφτηκε από τον

Ολοένα και πιο κοντά στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης “Survival Secrets” του “Ε” είναι ο Μεσσήνιος παίκτης Αιμίλιος Σακελλαριάδης.

Ο 30χρονος αθλητής έχει αποδειχθεί ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, γεγονός που παραδέχονται συμπαίκτες του και από τις δύο ομάδες. Ο ίδιος έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό πολλά χρόνια, στην ομάδα του Μεσσηνιακού, στο άθλημα του άλματος επί κοντώ. Εχει κερδίσει πανελλήνια πρωταθλήματα, τόσο στην παιδική όσο και στην εφηβική του ηλικία. Μάλιστα αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον Μεσσηνιακό, μόλις το τηλεπαιχνίδι ολοκληρωθεί και ο Αιμίλιος επιστρέψει στη Μεσσηνία.

Ο καταγόμενος από την περιοχή της Οιχαλίας παίκτης, έχει σπουδάσει υπολογιστές και μάρκετινγκ και όπως έχει γίνει γνωστό, στόχος του είναι να ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση, μόλις βγει από το “Survival”. Στα οικογενειακά κτήματα, μέσα από τα οποία περνάει ο ποταμός κάτω από την Τσακώνα, ο αθλητής θέλει να φτιάξει ένα σύγχρονο τουριστικό πάρκο, το οποίο θα συνδυάζει τον τουρισμό με τον αθλητισμό και τη γνωριμία με τη φύση. Ονειρό του είναι ο χώρος να διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να έχει γήπεδα, κάμπινγκ, τρένο, τεχνητές λίμνες, ιππασία. Κατέληξε σε αυτή την ιδέα, γιατί έτσι ο τόπος θα προσελκύσει επισκέπτες όχι μόνο από τη Μεσσηνία, αλλά από όλη τη χώρα.

Το μόνο που έχει να κάνει το κοινό για να τον βοηθήσει να συνεχίσει στο παιχνίδι, είναι να τον ψηφίσει μέχρι και αύριο, όπου ολοκληρώνεται η ψηφοφορία για τους παίκτες. Ο κάθε παίκτης από τους 12 που έχουν απομείνει, θα συγκεντρώσει ένα ποσοστό, το οποίο θα “χρησιμοποιηθεί” ως το τέλος του παιχνιδιού και θα τους ακολουθεί σε όλες τις δοκιμασίες. Αυτό το ποσοστό θα δείχνει την προτίμηση του κοινού.

Μέχρι στιγμής ο Μεσσήνιος παίκτης δεν είχε καθόλου επικοινωνία με την οικογένειά του, όμως δείχνει να έχει κερδίσει την εκτίμηση και τη συμπάθεια των συμπαικτών του, λόγω του χαρακτήρα του.

Τα νούμερα στα οποία μπορεί κανείς να τον στηρίξει είναι τα: για κλήση: 901 901 4180 και για γραπτό μήνυμα: 54777Ε10.