Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 16:57

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με πέντε αθλήτριες στο Ενωσιακό Mάστερ

Γράφτηκε από τον

 

Πέντε αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας έχουν προκριθεί και αποδεχθεί την πρόσκληση για το Μάστερ τουρνουά αντισφαίρισης της ΣΤ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου (ΣΤ΄ ΕΣΑΠ).

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στην κατηγορία εώς 12 ετών έχουν προκριθεί 8 αθλήτριες εκ των οποίων οι 4 είναι του ΟΑΚ ενώ μια αθλήτρια του Καλαματιανού συλλόγου θα συμμετέχει στην κατηγορία εως 16 ετών.

Στο τέλος κάθε ημερολογιακού έτους οι 10 Ενώσεις σε όλη την Ελλάδα προσκαλούν τους 8 καλύτερους αθλητές και αθλήτριες των Ενώσεων τους, σε 3 διαφορετικές κατηγορίες, σε ένα τελικό τουρνουά που κρίνει τον/την Ενωσιακό Πρωταθλητή. Η πρόσκληση απευθύνεται στους αθλητές, οι οποίοι διέπρεψαν κατά την διάρκεια του έτους, καταλαμβάνοντας τις πρώτες 8 θέσεις στην τελική κατάταξη. Η ΣΤ' 'Ενωση απαρτίζεται από 21 σωματεία αντισφαίρισης στους νομούς Αχαϊας, Αρκαδίας, Ηλείας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Κορίνθου, Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Το 2014 ο αθλητής του Ο.Α.Καλαμάτας, Παναγιώτης Καρελάς, είχε αναδειχθεί Πρωταθλητής στην κατηγορία κάτω των 16 ετών, ενώ μόνιμη είναι η εκπροσώπηση Καλαματιανών αθλητών και αθλητριών στο τελικό τουρνουά των καλύτερων αθλητών την τελευταία πενταετία.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, όπου η Καλαμάτα στέλνει 4 συμμετοχές, εκπροσωπώντας το 50% σε μία και μόνο κατηγορία! Οι αθλήτριες που κατάφεραν αυτή την διάκριση είναι οι Γκέρη Ασένοβα (12 ετών), Ναταλία Τζούμπα (11 ετών), Μαριάννα Παπακωνσταντίνου (11 ετών) και Στέλλα Ρήγα (12 ετών).

Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών, στο τουρνουά Masters, ο Ο.Α.Καλαμάτας θα εκπροσωπηθεί από την Αγγελική Κουλουμπού, η οποία προκρίνεται για 5η συνεχή χρονιά σε αυτό τον θεσμό, αποδεικνύοντας την διαχρονικότητα της προσπάθειας της!

 Ο Ο.Α.Καλαμάτας συνεχάρη τα παιδιά για την φετινή τους πορεία, ευχαρίστησε τους γονείς για την πολύτιμη στήριξη τους και παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Χριστόπουλο και την προπονητική ομάδα για την πολύτιμη προσφορά τους στο έργο ανάδειξης των αθλητών.