Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 14:56

Εξαιρετική παρουσία του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας στους Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics

Γράφτηκε από τον

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Ιππικός Ομιλος Καλαμάτας στους Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics Hellas που διεξήχθησαν την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Ηταν μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας που ολοκληρώθηκε μέσα σε γιορτινό περιβάλλον, γεμάτο χαμόγελα και αισιοδοξία! Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε με κλιμάκιο δυο αθλητών. Ο Γιάννης Κατσόγιαννης συμμετείχε σε δυο κατηγορίες... Στην κατηγορία Dressage CI -Βάδην Ανεξάρτητος, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική διαδρομή! Στην κατηγορία Working Trails CI (εμπόδια εδάφους), κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο! Ο Ανέστης Μαραντίδης συμμετείχε επίσης σε δυο κατηγορίες: Στην κατηγορία Dressage CI -Βάδην Ανεξάρτητος, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική διαδρομή! Στην κατηγορία Working Trails CI (εμπόδια εδάφους), κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο! Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς το άλογο μας Cocotte, που βοήθησε και τον μόνο αθλητή της κατηγορίας Α από τις Σέρρες, Σάκη Κύρκογλου, να αγωνιστεί και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του, χωρίς καμία προπόνηση!

Δασκάλα των παιδιών ήταν η εξειδικευμένη θεραπεύτρια Στεφανία Σπυροπούλου - Ξυρογιάννη, την οποία ευχαριστεί θερμά ο Ιππικός Ομιλος Καλαμάτας “γιατί χωρίς αυτήν το όνειρο δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα”, αναφέρει σε ανακοίνωση του και κλείνοντας επισημαίνει: “Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους, που συνεχίζουν αδιάκοπα να δίνουν μαθήματα ζωής σε όλους μας! Καλές Γιορτές”.