Πέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017 13:28

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στον Παναθηναϊκό ο Κανελλόπουλος!

Γράφτηκε από τον

Με τα πράσινα θα αγωνίζεται το 2018 ο Σταύρος Κανελλόπουλος!

Ο σπουδαίος πρώην ποδηλάτης του Ευκλή Καλαμάτας πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ο οποίος έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του την οποία και ολοκλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Κανελλόπουλος μετά την αποχώρηση από τον Ευκλή, σχεδίαζε μαζί με τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο τον Ποδηλατικό Ομιλο Καλαμάτας, όμως τελικά δεν πρόλαβαν τις σχετικές ημερομηνίες. Από τη στιγμή που οι “πράσινοι” εκδήλωσαν ενδιαφέρον ο Κανελλόπουλος δεν σκέφτηκε καθόλου το να πάει στην ομάδα της καρδίας του:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τρέχω με μια τόσο ιστορική φανέλα για φέτος. Αλλωστε πάντα ήμουν και είμαι Παναθηναϊκός’, λέει ο Μεσσήνιος αθλητής που είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους ανθρώπους του ποδηλατικού τμήματος του Παναθηναϊκού πέρυσι όταν οι πράσινοι είχαν επισκεφθεί την Μεσσηνία για προετοιμασία. Ο Κανελλόπουλος περιγράφει το ιστορικό:

“Πέρυσι ήρθε όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού στο κατάλυμα που έχω στη Μάνη για προετοιμασία Γνωριστήκαμε και μέχρι να τελειώσει το καμπ ήδη μου είχαν κάνει πρόταση για το 2018. Τα είχαμε σχεδόν συμφωνήσει όμως προέκυψε ο ΠΟΚ που σχεδιάσαμε με τον Δημητρακόπουλο. Δεν το προλάβαμε όμως. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα εκεί για εμένα και τους ευχαριστώ για αυτό. Αλλωστε ο προπονητής της ομάδας, ο Κώστας Πανταζής, είναι και δικός μου προπονητής από πέρυσι”, λέει ο Σταύρος Κανελλόπουλος που ευελπιστεί σε μια καλή αγωνιστική σεζόν με τα πράσινα. “Προπονούμαι στην Καλαμάτα καθημερινά και σκληρά μαζί με τον Δημητρακόπουλο και ελπίζω σε μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά. Τέλη Ιανουαρίου Ο Παναθηναϊκός θα κάνει και προπονητικό καμπ η ομάδα στο Λουτράκι και ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει και στην Καλαμάτα”, κατέληξε ο Μεσσήνιος αθλητής.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την μεταγραφή του Κανελλόπουλου αναφέρει:

 

 “Για τους γνώστες του αθλήματος ο 33χρονος Καλαματιανός ποδηλάτης δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του στην κατηγορία ανδρών και με πολλές διακρίσεις, ο Σταύρος έρχεται στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό για να στηρίξει την προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι. Με μια θέση στη δεκάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αντοχής το 15' και με την 5η θέση στη Γενική βαθμολογία του δρόμου την ίδια χρονιά, δυο φορές νικητής του ετάπ αντοχής του κλασικού Γύρου Ρόδου και με θητεία σε Κρόνο, Θράκα Ιππέα και Ευκλή ο Κανελλόπουλος θα αποτελέσει ίσως το πιο καλό βέλος στη φαρέτρα του προπονητή Κώστα Πανταζή”.