Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 15:50

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Δύο αγώνες θα διοργανώσει το 2018 ο Ευκλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Δύο ποδηλατικούς αγώνες θα διοργανώσει ο Ευκλής Καλαμάτα το 2018.

Οπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας του Ευκλή Παναγιώτης Βεργετόπουλος, ήδη στο καλεντάρι της Ε.Ο.Π. είναι δημοσιευμένοι οι αγώνες, που θα διοργανωθούν από το καλαματιανό Σωματείο, με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας. Ο πρώτος είναι ο 5ος Γύρος Αρφαρά - Πήδημα '', αγώνας αντοχής που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου 2018 στην περιοχή των Αρφαρών. Ο δεύτερος είναι η '' 11η Ανάβαση Ταϋγέτου '', αγώνας από την Καλαμάτα έως το Τουριστικό Ταϋγέτου που θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου 2018.

Από εκεί και πέρα, στα γραφεία του Συλλόγου Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας Ευκλής, τέρμα Αριστομένους 56, δίνουν το ραντεβού τους καθημερινά όσοι αθλητές του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας ευκαιρούν για να βγουν προπόνηση.

Προπονούνται στην Μάνη, στην Κεντρική Μεσσηνία, στον Ταΰγετο και αλλού.

Αν και η αγωνιστική χρονιά έχει τελειώσει, προετοιμάζονται για την νέα χρονιά 2018, με σκοπό να συμμετάσχουν σε πολλούς διασυλλoγικούς αγώνες ανά την Ελλάδα, σε διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.).

Η Διοίκηση του ''Ευκλή'' εύχεται την νέα χρονιά, να έχουν εξίσου πολλές ποδηλατικές νίκες όπως την περασμένη χρονιά.

 (Περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα στον Παν. Βεργετόπουλο στο τηλ. 6932204166 και στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook).