Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 14:21

Πίτα και βραβεύσεις από τον Αίολο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Την πίτα του έκοψε χθες στο “Elite” ο Αίολος Καλαμάτας σε μια εκδήλωση που, όπως κάθε χρόνο, περιελάμβανε και βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Το 2017 μάλιστα υπήρξε και η πολύ μεγάλη επιτυχία του σκάφους του καλαματιανού ομίλου Blue Line που κατέκτησε την πρώτη θέση το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτής θαλάσσης.

Ο πρόεδρος του Αιόλου Χάρης Βγενής αναφέρθηκε στις επιτυχίες και τις δράσεις του ομίλου, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην στήριξη της οικογένειας Καρέλια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι χωρίς αυτή ο σύλλογος θα είχε ημερομηνία λήξης.

Αναφέρθηκε στο πανευρωπαϊκό laser που θα διοργανώσει ο ΝΟΚ το 2020 εκφράζοντας την στήριξη του Αιόλου ενώ υπενθύμισε την θέση του ομίλου που είναι θετική όσον αφορά την δημιουργία σύγχρονων ναυταθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη, με την σχετική πρόταση να είναι έχει κατατεθεί στο Δήμο ενώ πρόκειται να κατατεθεί και στην Περιφέρεια.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον δωρητή του συλλόγου Ευστάθιο Καρέλια, την οποία παρέλαβε η Σύλβια Καρέλια που με την σειρά της ευχήθηκε στους αθλητές του Αιόλου να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Πέρα από το Blue Line, ειδική βράβευση έγινε στους αθλητές Αναστάσιο Μάλλιο και Ευστάθιο Πισπα για τις πολύ σημαντικές επιτυχίες που είχαν καθώς και στο μέλος του συλλόγου Παναγιώτη Νικοκύρη, για την προσφορά οποίου μίλησαν τόσο ο Χάρης Βγενής όσο και ο πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Δρακόπουλος.

Αναμνηστική πλακέτα δόθηκε στους αθλητές Κατερίνα Κρόμπα, Ολυμπία Κρόμπα, Νίκο Σκόρδο, Σταύρο Κουνή, Νίκο Νικόπουλο, Μάριο Νικόπουλο, Τάσο Νικόπουλο, Αθανάσιο Κάργα, Αθανάσιο Βούρτσο, Παναγιώτη Μπούρα, Τάσο Πουλόπουλο, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, Βίκτωρα Μαζιώτη, Θανάση Καλύβα καθώς και στους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Γιάννη Γιαννόπουλο, Αναστάσιο Γκόνη, Γ. Οικονομόπουλο, Στ. Γεννάτο.

Επίσης απονομές έγιναν στους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας laser Δ.Βραχάτη, Π. Οικονομόπουλο, Αν. Πάστρα και Χρ. Μάλλιο.

Τιμήθηκαν επίσης τα πληρώματα των σκαφών ανοικτής θαλάσσης Elmesky, Κουτρουμάνια, Ηλιόχαρη, Ελληνας, Τόλμη.

Παράλληλα έγινε η απονομή στους αποφοιτήσαντες της σχολής ιστιοπλοϊας του ομίλου που ήταν οι Χριστίνα Αναστασοπούλου, Γιώργος Ηλιόπουλος, Ευαγγελία Θεοτίκου, Κωνσταντίνος Κλώνος, Παναγιώτα Μανέα, Αλέξανδρος Παρασκευάς, Δημήτρης Φιλόπουλος, Ιωάννα Αλεξανδρή, Διονύσης Αρκάλης, Βάσια Βλαχόγιαννη, Ιωάννα Μανέα, Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Μαραγκός, Νίος Παπαισιδώρου (σειρά 2017 β’), Διονύσης Μπάφης, Κώστας Πετρόπουλος, Νικόλας Τσακίρης, Ιωάννης Ψαθάς, Αγγελική Αλεξανδροπούλου, Γιώργος Αλεξανδράκης, Θεοδώρα Ανδριοπούλου, Γιώργος Γιαννακόπουλος,

Μαρία Βολιανίτη, Ιωάννα Ντάρμα – Κορδελάκου, Κώστας Κωνσταντόπουλος, Κώστας Ρέκκας, Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος (σειρά 2017 α’).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, η οποία εξέφρασε την στήριξη της Περιφέρειας στις δράσεις του Αιόλου, ο πρόεδρος του ΝΟΚ Δημήτρης Κακαλίκας που εκπροσώπησε και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο αντιπρόεδρος του ΝΟΚ Γιάννης Αδαμόπουλος και ο πρόεδρος του συλλόγου ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ Γιώργος Λαζαρίδης.