Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 17:43

ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επαιξε φιλικούς αγώνες με την ομάδα Αιγαίον του Πύργου

Γράφτηκε από τον

Φιλικούς αγώνες με την ομάδα Αιγαίον του Πύργου Ηλείας έδωσε την Κυριακή ο Ομιλος Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας.

Εγιναν πολλοί αμφίρροποι αγώνες στους οποίους συμμετείχαν οι αθλητές των ακαδημιών των δύο ομάδων αλλά και ενήλικες. Στον όμιλο της Καλαμάτας τονίζουν ότι τα φιλικά πρόσφεραν σημαντικές εμπειρίες στα μέλη τους ενώ ευχαρίστησαν το σύλλογο του Πύργου για την επίσκεψη του στην Καλαμάτα.

Για τον όμιλο της Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι Βασίλης Καλογερόπουλος, Νίκος Παπαγγίνης, Αγγελος Μητσέας, Κώστας Μητσέσης, Παναγιώτης Πανταζόπουλος, Νίκος Θεωνάς, Βάιος Καλογερόπουλος, Γιώργος Καλογερόπουλος, Γιώργος Μαγιόγλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Γιάννης Βλαχόγιαννης, Μάνος Σκούλλος, Στάθης Γιαννακόπουλος, Παντελής Μεντώνης, Βασίλης Πολυχρονόπουλος.

Στην Πάτρα θα κριθεί

η άνοδος στην Β’ εθνική

Το Σάββατο η ομάδα της Καλαμάτας θα παίξει στην Πάτρα με τον τοπικό Φάρο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Πελοποννήσου.

Ενα ματς από το οποίο θα κριθεί και η άνοδος στην Β’ εθνική για την ομάδα της Καλαμάτας. Στην Πάτρα θα αγωνιστούν οι Ευθύμης Καλαποθάκης, Κώστας Ρουμελιώτης, Βάιος Καλογερόπουλος και Φίλιππος Παπαθεοδωρίδης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει στην Καλαμάτα τουρνουά ομάδων που θα διαρκέσει δύο μήνες. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα διεξαχθεί ομαδικό τουρνουά, μετά την περσινή πετυχημένη διοργάνωση.