Κυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 12:15

Η Ομοσπονδία βράβευσε τον πρωταθλητή τριάθλου εφήβων του Γ.Σ. Ακρίτα Νίκο Πονηρέα

Γράφτηκε από τον
Η Ομοσπονδία βράβευσε τον πρωταθλητή τριάθλου εφήβων του Γ.Σ. Ακρίτα Νίκο Πονηρέα

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βράβευση των κορυφαίων αθλητών του 2017, καθώς και η κοπή της πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου.

Το αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής γέμισε με αθλητές και φίλους των αθλημάτων που προάγει η ομοσπονδία και χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές της χρονιάς που πριν λίγες ημέρες τελείωσε.

Στην γιορτή των κορυφαίων έδωσε το παρών και ο αθλητής του ΓΣ Ακρίτα Καλαμάτας Νίκος Πονηρέας. Ο πρωταθλητής τριάθλου Εφήβων 2017 βραβεύτηκε για την επιτυχία του με τον αθλητή του Ακρίτα να δηλώνει υπερήφανος για την βράβευση του και να ευχαριστεί όσους στήριξαν τις επιλογές του και τον βοήθησαν να πετύχει τους στόχους του.

Ο Ακρίτας στην ανακοίνωση του, που υπογράφει ο πρόεδρος Πέτρος Παπαδόπουλος, αναφέρει: “Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια μαζί με τους προπονητές, για να έρθει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Καθημερινά χτίζουν το παρόν και το μέλλον των αθλητών του ΓΑ Ακρίτα. 

Το 2017 ήταν μια χρονιά γεμάτη δραστηριότητα και συγκινήσεις.

Το τμήμα στίβου του Ακρίτα είχε την χαρά και την ευθύνη να αναπτύξει αρκετά από τα αγωνίσματα του στίβου, να διοργανώσει αγώνες, να συγκροτήσει τμήματα υποδομών,πολλές συμμετοχές στα διασυλλογικά πρωταθλήματα καθώς και συμμετοχή τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Η σημερινή εικόνα είναι υγιής και ανοδική. Ο απολογισμός μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Το αύριο μας προκαλεί και εμείς αποδεχόμαστε αυτή την πρόκληση με ενθουσιασμό”.