Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 19:32

Εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο στον ΣΔΥΜ

Γράφτηκε από τον

Τα μέλη του ΣΔΥΜ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και κατέκλυσαν την αίθουσα του ξενοδοχείου REX την περασμένη Παρασκευή όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γενική συνέλευση του συλλόγου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τον οικονομικό απολογισμό, τις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την κλήρωση της ετήσιας λαχειοφόρου αγοράς.

Στις αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχής και ανέδειξαν το νέο 9μελές συμβούλιο που θα αποτελείται από τους: Μιχαλάκη Γιώργο, Αλεξόπουλο Θύμιο, Μπένο Χρίστο, Ζάννη Αλέξη, Βαϊνά Βασιλική, Διαμαντόπουλο Θεόδωρο, Οικονομόπουλο Μιχάλη, Καλδή Άννα και Σιδερέα Βαγγέλη. Αναπληρωματικοί είναι οι Μιχαλόπουλος Κώστας, Μπούρας Στέλιος και Λαμπρινούδης Νίκος, ενώ εκπρόσωπος στην ομοσπονδία εκλέχθηκε ο Ζάννης Αλέξης με αναπληρωματικό τον Μπούρα Στέλιο. Την εξελεγκτική επιτροπή θα την αποτελούν οι Κακλίδης Κώστας, Κατάκος Θάνος και Ξυπόλυτος Στέλιος. Εφορευτική επιτροπή ήταν η Τζαβάρα Αγγελική, Κρόμπας Τάκης, Θάνος Θοδωρής και Τζανετάκης Θοδωρής.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που είχε φέτος τρία φλουριά, τυχεροί της οποίας ήταν οι Αλεξόπουλος Θύμιος, Καλδή Άννα και Ζούζουλας Σταύρος. Και οι τρεις πήραν από ένα ρολόι Casio, προσφορά του ΣΔΥΜ και του χρυσοχοείου Μπαστακός. Οι πίτες ήταν για μια ακόμα χρονιά προσφορά της Μαρίζας Σιόγκα.

Στην κλήρωση της λαχειοφόρου είχαμε τέσσερις τυχερούς, τους Μιχαλάκη Γιώργο, Γεωργανά Δημήτρη, Κατάκο Θάνο που μοιράστηκαν αθλητικά ρούχα και δωροεπιταγές, ενώ ένα δρομικό ρολόι με GPS που ήταν το super δώρο κέρδισε ο Θεοδοσάτος Γιώργος. Τα δώρα ήταν προσφορά του Συλλόγου και του Αlma Sport, ενώ ένα τελευταίο έξτρα δώρο που ήταν ένα χρυσό κόσμημα γούρι, προσφορά και πάλι του χρυσοχοείου Μπαστακός Παναγιώτης πήρε ο Μπουλιάκης Κώστας μετά από κλήρωση. Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.