Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 14:17

Με 400 αθλήτριες η φετινή διπλή γιορτή της ρυθμικής στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Με 400 αθλήτριες από 15 χώρες θα διεξαχθούν φέτος στην Καλαμάτα το 26ο Διεθνές Κύπελλο και το 5ο Elegant Cup που θα διοργανώσει ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας.

Οι αγώνες θα γίνουν φέτος για πρώτη φορά σε δύο γήπεδα, στο Κλειστό της Παραλίας και στην Τέντα.

Αφορούν ατομικό και ανσάμπλ και θα συμμετάσχουν μικρά κορίτσια έως γυναίκες κορυφαίου επιπέδου. Το κυρίως αγωνιστικό μέρος των δύο σπουδαίων συναντήσεων γυμναστικής θα πραγματοποιηθεί 23-25 Φεβρουαρίου και τόσο γι’ αυτό το 3ήμερο, όσο και για το διάστημα της προετοιμασίας από τις 20 του μήνα, οι διοργανωτές καλούν μικρούς και μεγάλους να εγγραφούν στις ομάδες των εθελοντών.

«Γίνε και εσύ εθελοντής σε αυτή την μεγάλη αθλητική διοργάνωση! Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν την ημέρα των αγώνων αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της διοργάνωσης. Η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική» αναφέρει η σχετική πρόσκληση.

(Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κέλλυ Φερέτου, τηλ. 6937478113).

Στο Κύπελλο Ελπίδων η Δωδεκάτου

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου η Ευτυχία Δωδεκάτου του ΦΟΚ θα βρεθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας» στο Λιτόχωρο Πιερίας, προκειμένου να συμμετάσχει στο «Κύπελλο Ελπίδων» Ρυθμικής Γυμναστικής Γ’ κατηγορίας (Κορασίδων), που διοργανώνει η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και στηρίζει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση και τιμητική πρόσκληση, καθώς αφορά τις αθλήτριες γεν. 2006-2007 που είχαν καταταγεί μέσα στην πρώτη 15άδα, κατά το προηγούμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο σύνθετο ατομικό.