Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 14:16

Α.Σ. ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θετική παρουσία στο Πελοποννησιακό πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

 

Στο Πελοποννησιακό πρωτάθλημα 10μπαλου μπιλιάρδου, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου, συμμετείχε με 4 αθλητές ο Α.Σ.Μ. Καλαμάτας.

Οι Θανάσης Κριαράς, Δημήτρης Χριστόπουλος, Χριστόφορος Γουδέλης και Θεόδωρος Ζοργιανός εκπροσώπησαν την Καλαμάτα στην παραπάνω διοργάνωση, στην οποία έλαβαν μέρος συνολικά 32 από Καλαμάτα, Πάτρα, Πύργο, Αίγιο, Σπάρτη και Κόρινθο.

Οι Χριστόπουλος και Γουδέλης κατόρθωσαν να πλασαριστούν στην πρώτη 8άδα, αλλά από εκεί και μετά είχαν δύσκολο έργο και δεν μπόρεσαν να φτάσουν στις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο. Να σημειωθεί ότι στον αγώνα πρόκρισης για την είσοδο στην 8άδα, ο Γουδέλης κέρδισε τον Νίκο Οικονομόπουλο, παίρνοντας μια σημαντική νίκη απέναντι σε ένα από τους κορυφαίους αθλητές του μπιλιάρδου. Ο Χριστόπουλος κέρδισε τον Γαβρίλη Πατσούρα από τον Πύργο και πέρασε στην 8άδα. Από εκεί και πέρα όπως προαναφέραμε ήταν δύσκολα τα ζευγάρια και δεν μπόρεσαν να φτάσουν στις θέσεις των μεταλλίων. Οι άλλοι δύο αθλητές Κριαράς και Ζοργιανός έφτασαν στη 16άδα αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Το Πελοποννησιακό πρωτάθλημα είναι μία από τις πιο αξιόλογες διοργανώσεις, που διεξάγεται σε διάφορες πόλεις, όπου συμμετέχουν σε αυτό κορυφαία ονόματα του μπιλιάρδου, όπως οι Νίκος Οικονομόπουλος, Παναγιώτης Ξυπολητέας, Γιάννης Χαρλαύτης και Δημήτρης Λουκάτος. Ο Αθλητικός Σύλλογος Μπιλιάρδου Καλαμάτας αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινώσει τη διεξαγωγή ενός αντίστοιχου τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του TOP Billiards.