Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 13:57

Γκολφέρ από όλο τον κόσμο στο 2ο Messinia Pro-Am στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τον
Γκολφέρ από όλο τον κόσμο στο 2ο Messinia Pro-Am στην Costa Navarino

Γκολφέρ από όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος στο 2ο διεθνές τουρνουά Messinia Pro-Am, το οποίο θα διεξαχθεί 21-24 Φεβρουαρίου στην Costa Navarino.

Μία περίπου εβδομάδα πριν από την έναρξη, όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή αθλητών και φίλων του γκολφ στην Costa Navarino. Το πρόγραμμα του 2ου Messinia Pro-Am αρχίζει επίσημα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, με την παραλαβή των αγωνιστικών πακέτων.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των γκολφέρ στα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course.

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, η Costa Navarino καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στο τουρνουά με το θεματικό “All That Jazz” Welcome Reception, ενώ την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, ξεκινάει η δράση με τις 44 ομάδες να μοιράζονται αγωνιστικά στα δύο γήπεδα. Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, 2η ημέρα των αγώνων, το τουρνουά εμπλουτίζεται με τη θεματική βραδιά “Rock ‘n’ Roll” Charity Night.

Όλοι οι συμμετέχοντες είναι καλεσμένοι στο παιχνίδι μπόουλινγκ με τίτλο: “A good cause to STRIKE” στο οποίο για κάθε κορίνα που θα πέφτει ένα αντίστοιχο ποσό θα προσφέρεται στα «Παιδικά Χωριά SOS».

Η φιλανθρωπική βραδιά αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη δράση των Παιδικών Χωριών SOS, ενώ παράλληλα όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν και online μέσω του συνδέσμου: https://messiniaproam.costanavarino.com/charity.html. Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ολοκληρώνονται οι αγώνες στα πολυβραβευμένα γήπεδα The Dunes Course και The Bay Course, με το “Shiny” Gala Dinner και την απονομή βραβείων στους νικητές, για το εορταστικό κλείσιμο του τουρνουά. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Μάνος Γαβράς και η μουσικός και ηθοποιός με διεθνή καριέρα Έλενα Χαρμπίλα. Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουα στο οποίο συμμετέχουν 44 ομάδες στο: https://messiniaproam.costanavarino.com/event-info/schedule.html.

Εκτός από τους αθλητές από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στο τουρνουά, τα γήπεδα θα απολαύσουν και γνωστά ονόματα της βρετανικής ποπ μουσικής, όπως ο Brian McFadden (πρώην μέλος των Westlife) και ο Keith Duffy (πρώην μέλος των Boyzone). Το Messinia Pro-Am διοργανώνεται σε συνεργασία με τους PGAs of Europe, και τελεί υπό την αιγίδα των PGA of Greece, της Eλληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.).