Σάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 15:28

ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επιτυχίες στο πανελλήνιο ζευγών

Γράφτηκε από τον

 

Με σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας ολοκληρώθηκε η τελική φάση του 52ου Πανελληνίου πρωταθλήματος ζευγών.

Στην τελική φάση ο όμιλος εκπροσωπήθηκε με τους Θεοδωρακόπουλο Ευστάθιο και Καλογερόπουλο Αθανάσιο στην κατηγορία 1-11, τους Μάλλωση Αιμιλιανό και Σούμπλη Μιχαλή, τους Σινάνη Σπύρο και Μιχαλοπούλου Κλαίρη καθώς και την Μάλλωση Ναταλία στην κατηγορία 1-9.

Η τελική φάση της κατηγορίας 1-9 πραγματοποιήθηκε στον ΑΟΜΨ με διαιτητή τον Μεσθενέα και βοηθό την Πολίτου. Μετά από προκριματικούς στους οποίους έλαβαν μέρος 119 ζεύγη, τα 52 προκριθέντα ζεύγη έλαβαν μέρος στην τελική φάση. Από την πρώτη ημερίδα η 13άχρονη αθλήτρια του ΟΑΜΚ Μάλλωση Ναταλία παίζοντας με τον επίσης 13άχρονο αθλητή της ΚΕΔΑ Παπασπύρου Ιάσωνα, κέρδισαν την πρώτη ημερίδα με ποσοστό 63.64%. Οι Σινάνης- Μιχαλοπούλου έλαβαν την 8η θέση στην πρώτη ημερίδα με ποσοστό 56.37% ενώ οι Μάλλωσης-Σούμπλης την 19η με 52.18%. Στην δεύτερη ημερίδα οι Μάλλωση – Παπασπύρου έλαβαν την 17η θέση με 54.37%, οι Μάλλωσης-Σούμπλης την 6η με 58.54% και οι Σινάνης-Μαχαλοπούλου την 29η με 49.11%. Στην τρίτη και τελευταία ημερίδα οι Μάλλωση – Παπασπύρου έλαβαν την 6η θέση με 59.77%, οι Μάλλωσης-Σούμπλης την 7η με 58.77% και οι Σινάνης-Μαχαλοπούλου την 24η με 51.69%. Με την ολοκλήρωση της τελευταίας ημερίδα το ζευγάρι Μάλλωση – Παπασπύρου έλαβε την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη, χάνοντας την πρωτιά λόγω τους εξαιρετικού ποσοστού των Ματαθιά- Ναχμιά στην τελευταία ημερίδα. Τα άλλα ζεύγη του ομίλου έλαβαν: την 6η της γενικής οι Μάλλωσης- Σούμπλης με 56.63% και την 17η της γενικής οι Σινάνης- Μιχαλοπούλου με 52.39%. Τα τρία πρώτα ζεύγη της γενικής στην κατηγορία 1-9 ήταν

Η τελική φάση της κατηγορίας 1-11 πραγματοποιήθηκε στον ΟΑΜΚΗ με διαιτητή την Μήτση. Μετά από προκριματικούς στους οποίους έλαβαν μέρος 90 ζεύγη, τα 40 προκριθέντα ζεύγη έλαβαν μέρος στην τελική φάση. Οι αθλητές του ομίλου Θεοδωρακόπουλος Ευστάθιος και Καλογερόπουλος Αθανάσιος επικράτησαν της πρώτης ημερίδας με ποσοστό 62.15% και έδειξαν από την πρώτη ημερίδα ότι θα διεκδικήσουν θέση στην πρώτη τριάδα. Με την ολοκλήρωση της δεύτερη ημερίδας , στην οποία και έλαβαν 55.61%, είχαν υποχωρήσει στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης. Την θέση αυτή κατάφεραν να την διατηρήσουν και με την ολοκλήρωση της τρίτης και τελευταίας ημερίδας. Μάλιστα η θέση κρίθηκε στις δύο τελευταίες διανομές, μιας και οι Θεοδωρακόπουλος- Καλογερόπουλος αντιμετώπιζαν τους 4ους της γενικής κατάταξης. Στις διανομές αυτές μια κακή άμυνα από τους Καλαβρέζο- Πιρπιρή και μια καλή εκτέλεση του Θεοδωρακόπουλου, έδωσαν καλή βαθμολογία στο ζεύγος του ομίλου, έτσι ώστε να κρατήσουν την θέση στο βάθρο των νικητών μόλις με 0.18% Τ

Το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτρης Κατσιποδας και η γραμματέας Καλλιόπη – Κλαίρη Μιχαλοπούλου συνεχάρη τους αθλητές του ομίλου για τις επιτυχίες τους καθώς και για την συμμετοχή τους στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ζευγών.