Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 14:38

Πρεμιέρα στην Καλαμάτα για το ανανεωμένο ανσάμπλ

Γράφτηκε από τον

Με τη νέα σύνθεση θα ταξιδέψει η ομάδα του ανσάμπλ στην Καλαμάτα, για την 26η διεθνή συνάντηση της ρυθμικής γυμναστικής «Κύπελλο Καλαμάτας», που θα διεξαχθεί στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα από τις 23 έως και τις 25 Φεβρουαρίου.

Εκεί, υπό την καθοδήγηση της ομοσπονδιακής προπονήτριας Ιρίνα Ιλίεβα και του δασκάλου μπαλέτου Γιώργου Παπαθανασίου, θα κάνει την πρεμιέρα της και θα παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα:

Στα 5 στεφάνια, μαζί με τις Μαριάννα Μανδέλλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Ντίτσιου, που συνεχίζουν από την περσινή ομάδα, στο ταπί θα ανέβουν και οι Ιωάννα Τζιατζιά, Διώνη Διώχνου. Στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, τη θέση της Διώχνου θα πάρει η Κατερίνα Ποζίδου, αποτελώντας την πιο πρόσφατη προσθήκη. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στην Καλαμάτα θα μεταβεί την Παρασκευή (23/02) και η Αύρα Ντούρο, ως έβδομη αθλήτρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Το «Κύπελλο Καλαμάτας» θα είναι το πρώτο τεστ για την Εθνική ομάδα, η οποία κατόπιν θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο 4ο διεθνές τουρνουά «Aphrodite Cup 2018» στο Παλαιό Φάληρο (16-18 Μαρτίου) και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας (30 Μαρτίου - 1 Απριλίου). Όλα αυτά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το κορυφαίο αγωνιστικό γεγονός, που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Γκουαδαλαχάρα της Ισπανίας (1-3 Ιουνίου).