Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 15:42

Α.Γ.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εξι μετάλλια και διακρίσεις στη Χαλκίδα

Γράφτηκε από τον
Α.Γ.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εξι μετάλλια και διακρίσεις στη Χαλκίδα

Με έξι μετάλλια και δέκα πέμπτες θέσεις επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα του ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας από το ανοιχτό διασυλλογικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Χαλκίδα 23, 24 25 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Κώστας Κωνσταντακόπουλος στην κατηγορία των ανδρών και ο Γιώργος Σάμιτας στην κατηγορία των εφήβων.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Σκόκος στην κατηγορία των αντρών, η Ελένη Μαρώση στην κατηγορία των κορασίδων, ο Στέλιος Σαραντάκης στην κατηγορία των παίδων και Αλεξάνδρα Σδούγα στην κατηγορία των νεανίδων.

Τέλος οι αθλητές που ηττήθηκαν στον αγώνα για τα μεταλλεία κατακτώντας την πέμπτη θέση είναι Τζουλουφης Νίκος, Κουδούνης Παναγιώτης Λίτσας Ηλίας, Αρβανίτης Γιάννης, Κανελλόπουλος Γιάννης, Τρίμη Αθανασία Αλεξανδρόπουλος Γιάννης, Ψώνης Δημήτρης, Φράγκος Βασίλης και Φράγκος Γιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διοργάνωση συμμετείχαν 1450 αθλητές από όλα τα σωματεία της ένωσης.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός αποστολής και υπεύθυνος διαιτησίας του συλλόγου Αναστάσιος Δημόπουλος και η πρωταθλήτρια Ευρώπης του συλλόγου Φωτάκη Αναστασία.