Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2018 15:22

Ημέρα γκολφ το Σάββατο στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τον
Ημέρα γκολφ το Σάββατο στην Costa Navarino

Η Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino, υποδέχεται και φέτος τους φίλους του γκολφ κάθε ηλικίας, σε μια ανοικτή «Ημέρα Γκολφ» για μαθήματα, το Σάββατο 3 Μαρτίου από τις 1 μ.μ. εώς τις 3.30 μ.μ.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους, με στόχο να γνωρίσει κάθε κάτοικος της Μεσσηνίας το δημοφιλές και αγαπητό άθλημα και να δοκιμάσει τις ικανότητες του –είτε παίζει για πρώτη φορά είτε είναι εξοικειωμένος. Δίπλα στους επαγγελματίες και εκπαιδευτές της Navarino Golf Academy, αυτό το Σάββατο, μικροί και μεγάλοι μπορούν να μάθουν τα μυστικά του παιχνιδιού, στα βραβευμένα γήπεδα της Costa Navarino, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά Messinia Pro-Am.

Στόχος της Ακαδημίας είναι να μυήσει ανθρώπους κάθε ηλικίας σε αυτό το άθλημα και να αναδείξει μελλοντικά, νέους πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία. H Costa Navarino έχει βραβευθεί από την IAGTO ως ο «Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός Γκολφ» για το 2017.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και γίνεται μόνο μέσω προ-εγγραφής στο τηλέφωνο: 27230 90200 και στο email: golf@costanavarino.com.