Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 17:16

ΠΟΛΟ - ΝΟΚ: Ξεκινούν αύριο οι αγώνες για την ανδρική ομάδα

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ - ΝΟΚ: Ξεκινούν αύριο οι αγώνες για την ανδρική ομάδα

 

Μετά τους παίδες και τους μίνι – παίδες, που αγωνίστηκαν το προηγούμενο διάστημα, ήρθε η ώρα και για την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της.

Συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή ο ΝΟΚ ρίχνεται στη μάχη για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, συμμετέχοντος στον όμιλο της Πάτρας με αντιπάλους την ΝΕ Πατρών η οποία υποβιβάστηκε από την Α2, τον Αιπειό Ίλιδας και την ΠΑΕ Άργης Το πρώτο παιχνίδι είναι απέναντι στην ΝΕ Πατρών, ενώ το Σάββατο το πρωί θα αγωνιστεί με τον Αιπειό και το απόγευμα με τον Άργη.

Κέρδισαν εμπειρίες οι μικρότεροι πολίστες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα

Οσον αφορά τα μικρότερα τμήματα, τα παιδιά της κατηγορίας παίδων (γεν. 2003 και μικρότεροι) συμμετείχαν στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη 3-4/2 στα κολυμβητήρια της Βουλιαγμένης και του Γέρακα.

Οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν μεγάλες, αφού τους δόθηκε η δυνατότητα να αντιμετωπίσουν ομάδες όπως η Βουλιαγμένη και ο Νηρέας Γέρακα οι οποίες και θα πρωταγωνιστήσουν για την διεκδίκηση του τίτλου. Τα αποτελέσματα της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είχαν ως εξής: Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας - ΝΟ Βουλιαγμένης 4 – 17 (τα γκολ Ρούσσης, Μάλαμας, Κωνσταντόπουλος, Αδαμόπουλος).

ΑΟ Νηρέας Γέρακα – Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας 16 – 5 (Χριστόφορος 2, Νικολακέας Δ., Μάλαμας, Κωνσταντόπουλος τα γκολ),

Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας - ΑΕ Κερατσινίου 4 – 9 (Νικολακέας Δ. 3, Κωνσταντόπουλος 1, τα γκολ).

Υδραϊκός – Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας 14 – 7 (Μάλαμας 3, Κωνσταντόπουλος 2, Νικολακέας Δ., Τσαλίκης, τα γκολ).

Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίστηκαν: Βετουλάκης Ηλίας, Πατριαρχέας Φίλιππας, Νικολακέας Δημήτρης, Δημόπουλος Θάνος, Χριστόφορος Παναγιώτης, Τσαλίκης Παναγιώτης, Νικολάου Γιάννης, Μάλαμας Κώστας, Κωνσταντόπουλος Δήμος, Περδικέας Παναγιώτης, Σούμπλης Μιχάλης, Ζαφειρόπουλος Αντώνης, Νικολακέας Γ., Αδαμόπουλος Κώστας, Ρούσσης Παναγιώτης).

Την σκυτάλη από τους παίδες πήραν οι μίνι – παίδες (γεν. 2005 και μικρότεροι) οι οποίοι 3 - 4/3 αγωνίστηκαν στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος στην Πάτρα, με αντιπάλους την ΝΕ Πατρών, ΝΟ Πατρών και ΝΟ Ναυπλίου. Οι μικροί πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας προσπάθησαν, αλλά η έλλειψη φιλικών αγώνων προετοιμασίας ήταν εμφανής. Στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Ναυταθλητική Ένωση Πατρών ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας ηττήθηκε 14 – 2 (2 γκολ Αδαμόπουλος).

Στην συνέχεια έχασε από την πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά, τον ΝΟ Πατρών 18-3 (Αδαμόπουλος 2, Περδικέας 1, τα γκολ). Στο τελευταίο παιχνίδι ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας πάλεψε απέναντι στο ΝΟ Ναυπλίου (ο οποίος να σημειωθεί ότι κέρδισε την ΝΕ Πατρών) αλλά έχασε στο τέλος για ένα γκολ 6 - 5 με τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση (Αδαμόπουλος 2, Περδικέας 2, Σκουρτσίδης, τα γκολ). Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συμμετείχαν Γιάνναρης Γιώργος, Χονδρός Παναγιώτης, Αδαμόπουλος Κώστας, Τζοβάρας Ζήσης, Σκουρτσίδης Κανέλλος, Γεωργαράς Ανδρέας, Σταυρόπουλος Χριστόφορος, Γιαλικάρης Σταμάτης, Νικολάκέας Γιώργος και Τζοβάρας Νίκος.