Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018 12:05

Αποχώρηση Τσάμη από τον ΝΟΚ με αιχμές

Γράφτηκε από τον

 

Με αφορμή την αποχώρησή του από τη θέση του εφόρου ιστιοπλοΐας στο Ναυτικό Ομιλος Καλαμάτας μετά τις πρόσφατες εκλογές, ο Χρήστος Τσάμης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, αφήνοντας αιχμές προς τη διοίκηση του καλαματιανού συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Αγαπητοί φίλες και φίλοι ένα υπέροχο και δημιουργικό ταξίδι στον χώρο της ιστιοπλοΐας από την θέση του εφόρου στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας έλαβε τέλος!

Για μένα το τέλος ήταν ακριβώς έτσι όπως το φανταζόμουν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα αυτή την θέση. Αυτό το λέω γιατί όντας συνειδητοποιημένος από την πρώτη στιγμή, ότι ο σκοπός μου είναι να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις σε ένα αθλητικό σωματείο με παιδιά και ιστιοπλοΐα, το χειροκρότημα στο τέλος δεν θα με αντιπροσώπευε ούτε επιβραβεύει το αυτονόητο για τις αρχές μου και τις αξίες μου και στο Ευ αγωνίζεσθαι που έχω άλλωστε σημαία για μένα και τα παιδιά μου. Η προσφορά του καθενός αντικατοπτρίζεται εκ του αποτελέσματος! Και για το αποτέλεσμα είμαι υπερήφανος και γεμάτος με την συνείδηση μου και την καρδιά μου. Οι εφιάλτες σε αυτόν τόπο πλέον είναι ο κανόνας. Το μέλλον του ΝΟΚ με πρακτικές του παρελθόντος, με βρίσκουν απέναντι και δεν συνάδουν στο όραμα μου και τις αρχές μου. Η ιστιοπλοΐα και ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και θα τον υπηρετώ για πάντα ! Σας ευχαριστώ από καρδιάς”.