Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018 10:02

ΚΑΡΑΤΕ - ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με 8 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

Γράφτηκε από τον
ΚΑΡΑΤΕ - ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με 8 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων - Κορασίδων θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε σήμερα και αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια Αττικής και ο Μεσσηνιακός σύλλογος θα συμμετέχει με 9 αθλητές και αθλήτριες.

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας με βοηθούς τους Πανάγο Κακούνη και Ανδρέα Μπάλλα. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο πρόεδρος της διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και Περιφερειακός εξεταστής Μαύρων Ζωνών και Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Ευθύμιος Μπούρας, καθώς και πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες.

Οι προπονητές του συλλόγου Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο εν λόγω πρωτάθλημα, δήλωσαν τα ακόλουθα: «Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας, έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο και τη δέουσα προσήλωση στο στόχο της συνεχούς βελτίωσης. Είμαστε πεπεισμένοι αν και το επίπεδο δυσκολίας θα είναι το κορυφαίο για την χώρα μας, ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να κρατήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής: Λαπιώτης Δημήτρης στα -35 κιλά στους Παίδες του 2007, ο Μπάλλας Ιωάννης στα -40 στους Παίδες 2007, ο Σταθόπουλος Κωνσταντίνος στα +40 στους Παίδες 2007, ο Σταθόπουλος Συμεών στα +40 στην κατηγορία των Παίδων του 2007 και ο Γιάννης Μπακάκης στα -35 στην κατηγορία των Παίδων του 2007. Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο Κούμιτε (αγωνιστικό μέρος), όσο και στο αγώνισμα του Κάτα (τεχνικό μέρος).

Ενώ στις κορασίδες θα λάβουν μέρος οι κάτωθι αθλήτριες:

Κακούνη Αικατερίνη στα +35 στην κατηγορία των Κορασίδων του 2008, Σταυριανού Ελένη στα -40 στην κατηγορία των Κορασίδων του 2006, Κακούνη Σοφία στα +30 στην κατηγορία των Κορασίδων του 2008 και η Μπακάκη Δήμητρα στα -42 στην κατηγορία των Κορασίδων του 2004. Οι παραπάνω αθλήτριες θα διαγωνισθούν τόσο στο Κούμιτε (αγωνιστικό μέρος), όσο και στα Κάτα (τεχνικό μέρος).

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ