Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 12:47

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: “Χρυσή” η Γιακουμοπούλου του Α.Σ. Κυπαρισσίας στο πανελλήνιο

Γράφτηκε από τον
ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: “Χρυσή” η Γιακουμοπούλου του Α.Σ. Κυπαρισσίας στο πανελλήνιο

 

Με το χρυσό μετάλλιο επέστρεψε η Αννα Γιακουμοπούλου από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών.

Η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Τάε Κβον Ντο Κυπαρισσίας, πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία – 53 κιλών γυναικών και για να καταφέρει. χρειάστηκε να κερδίσει 5 δύσκολους αγώνες (25-5,15-6,11-6, 10-5 και 12-7 τον τελικό), αντιμετωπίζοντας πολύ έμπειρες και μεγαλύτερες από την ηλικία της αθλήτριες , ώστε να βρεθεί στην κορυφή της κατηγορίας. Με αυτήν την εμφάνιση έδειξε σε πόσο υψηλό επίπεδο βρίσκεται, βάζοντας γερές βάσεις ώστε να μπορέσει να πλαισιώσει την εθνική ομάδα.

“Τεράστια επιτυχία”

Αναφερόμενη στην επιτυχία της η Άννα Γιακουμοπούλου σημείωσε «Αυτό το μετάλλιο και αυτή η διάκριση, αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για εμένα και για όλους αυτούς που πιστεύουν σε εμένα και με στηρίζουν με κάθε τρόπο, ώστε να θέτω πολύ υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνω μέσα από σκληρή δουλειά και επιμονή προσπάθεια.

Μέσα από αυτή τη διάκριση, παίρνω δύναμη ώστε να δουλέψω ακόμα περισσότερο υπό την καθοδήγηση του προπονητή μου Παναγιώτη Αλεξόπουλου, που είναι δίπλα μου με στηρίζει και με καθοδηγεί σε κάθε βήμα μου, καθώς επίσης είναι και υπεύθυνος για την διατροφή μου ως διατροφολόγος. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος με βοηθά να πραγματοποιώ τα όνειρά μου και τις φιλοδοξίες μου, και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό”, σημείωσε αρχικά η Αννα Γιακουμοπούλου και πρόσθεσε: “Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους προπονητές του συλλόγου Παναγιώτη Δικαίο και Δημήτρη Δικαίο και ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Δικαίο, γιατί και αυτός με την μεγάλη εμπειρία του στο άθλημα με βοηθάει να βελτιώνομαι και να γίνομαι συνεχώς καλύτερη, αφού και αυτός στο παρελθόν από το σύλλογο αυτό έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος .

Θα ήταν παράλειψή μου επίσης να μην αναφέρω, και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το επιστημονικό τιμ που με βοηθάει, την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου, καθώς και εμένα με τις γνώσεις τους , όπως είναι ο γυμναστής μου Ιωάννης Σωτηρόπουλος και την ψυχολόγο της ομάδας Γεωργία Θεοδωροπούλου, , η οποία είναι και αυτή δίπλα μου όποτε την χρειαστώ.»

“Διπλά χαρούμενος”, λέει ο Αλεξόπουλος

Ο προπονητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος ανέφερε για το χρυσό μετάλλιο της Γιακουμοπούλου: “ Νιώθω διπλά χαρούμενος για αυτή την επιτυχία, Γιατί από την μια μεριά αυτό αποτελεί μια τεράστια διάκριση για τον σύλλογό μας, όπου αποδεικνύει το πόσο καλή και συστηματική δουλειά γίνεται από όλη την προπονητική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια ώστε να πρωτοστατούμε σε τέτοιες διοργανώσεις. Και από την άλλη η Άννα είναι μια αθλήτρια, ένα ταλέντο που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις της, ξεπέρασε πολλά προβλήματα και ατυχίες και δεν ηττήθηκε μέσα από τις ήττες της στο παρελθόν, αλλά αντίθετα πίστεψε στον εαυτό της και έφτασε στην κορυφή. Και είμαι περήφανος που παιδιά με υψηλούς στόχους τα βοηθάω να πραγματοποιούν τα όνειρα τους και να πρωταγωνιστούν στο άθλημα του ταεκβοντό , καθώς και με την καθοδήγηση του Παναγιώτη Δικαίου στα προαγωνιστικά και στα αγωνιστικά τμήματα δίνοντας γερές βάσεις σε νέα ταλέντα.

Το μέλλον σίγουρα διαγράφεται λαμπρό, εγώ τέλος την ευχαριστώ για το πολύ όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι των επιτυχιών και πιστεύω ότι το μέλλον της ανήκει και τα καλύτερα έρχονται».