Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 14:32

Πελοποννησιακό πρωτάθλημα μπιλιάρδου στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Πελοποννησιακό πρωτάθλημα μπιλιάρδου στην Καλαμάτα

 

Το πρώτο Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα 9μπαλου μπιλιάρδου για το 2018 θα διοργανώσουν το διήμερο 31 Μαρτίου με 1 Απριλίου ο Α.Σ.Μ. Καλαμάτας και το TOP Billiards.

Οπως και στο προηγούμενο πρωτάθλημα, που διεξήχθη στις αρχές Δεκεμβρίου, στον ίδιο χώρο, έτσι και σε αυτό έχουν δηλώσει συμμετοχή σπουδαίοι αθλητές, οι οποίοι ανεβάζουν το επίπεδο. Θυμίζουμε χαρακτηριστικά τους Γιάννη Χαρλαύτη (Κόρινθος), Βαγγέλη Γκρέμο (Κόρινθος), Παναγιώτη Ξυπολιτέα (Σπάρτη), Αγγελο Σκούμη (Πάτρα), Γαβρίλη Πατσούρα (Πύργο) και Δημήτρη Λουκάτο (Αίγιο). Ανάμεσα τους θα βρίσκονται ο νικητής του προηγούμενου πρωταθλήματος Δημήτρης Χριστόπουλος και μεταξύ άλλων οι Χριστόφορος Γουδέλης, Δημήτρης Κεράνης από τον Αθλητικό Σύλλογο Μπιλιάρδου Καλαμάτας.

Σίγουρα, το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ελκυστικό με τον παρουσία του Νίκου Οικονομόπουλου, ενός εκ των κορυφαίων αθλητών του μπιλιάρδου, η συμμετοχή του οποίου είναι πάρα πολύ πιθανή. Να σημειωθεί ότι ο Οικονομόπουλος είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης και έχει πλασαριστεί στην 6η θέση της παγκόσμια κατάταξη του 9μπαλου.

Με 4 αθλητές στα Βριλήσσια

Τέσσερις αθλητές θα εκπροσωπήσουν τον Αθλητικό Σύλλογο Μπιλιάρδου Καλαμάτας στο Πανελλήνιο open 10μπαλου μπιλιάρδου, που θα διεξαχθεί το τριήμερα 23-24 και 25 Μαρτίου που θα διεξαχθεί στην αίθουσα “King Eight” στα Βριλήσσια.

Πρόκειται για διοργάνωση της Β’ κατηγορίας μπιλιάρδου και θα πάρουν μέρος οι Χριστόφορος Γουδέλης, Δημήτρης Χριστόπουλος, Θανάσης Κριαράς και Θεόδωρος Ζοργιανός.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο προυηγούμενο τουρνουά, που είχε πραγματοποιηθεί στην ίδια αίθουσα, τον Δεκέμβριο (από 7 έως 10 του μήνα), ο Χριστόφορος Γουδέλης είχε αναδειχθεί πρωταθλητής ύστερα από αρκετά καλές εμφανίσεις, όπου είχε να αντιμετωπίσει αρκετά ανταγωνιστικούς αντιπάλους.