Κυριακή, 18 Μάρτιος 2018 09:58

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ: Με 14 αθλητές ο Αθλος στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον

 

Με 14 αθλητές θα λάβει μέρος ο Γ.Ο. Αθλος Καλαμάτας στο περιφερειακό πρωτάθλημα τραμπολίνο Γ’ περιφέρειας, που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στην Πάτρα, όπως επίσης και ο προκριματικός αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος τραμπολίνο 2018.

Συγκεκριμένα, στο περιφερειακό πρωτάθλημα θα αγωνιστούν οι Γιάννης Τριγκιλίδας στο τραμπολίνο επίπεδο 1, Ηλίας Μαργέλης στο τραμπολίνο επίπεδο 1, Κώστας Μητσέσης στο τραμπολίνο επίπεδο 2, Ζέτα Ποντίκη στο τραμπολίνο επίπεδο 2, Αργύρης Μπεζάτης στο τραμπολίνο επίπεδο 2, Χαράλαμπος Μπεζάτης στο τραμπολίνο επίπεδο 2, Κώστας Ρούπας στο τραμπολίνο επίπεδο 2 και Κώστας Νικολόπουλος στο τραμπολίνο επίπεδο 2.

Στον προκριματικό αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος τραμπολίνο 2018 θα συμμετάσχουν οι: Ζαχαρένια Σκορδιά, Αριάδνη Αγγελάκου (κατηγορία παγκορασίδων), Παναγιώτης Κρητικάκης, Ανδρέας Αγγελάκος (κατηγορία παμπαίδων), Ευάγγελος Μητσέσης (κατηγορία παίδων) και Απόστολος Κουταβάς (κατηγορία ανδρών).

Δηλώσεις Αγγελάκου

Ο προπονητής του Αθλου Βασίλης Αγγελάκος μιλώντας για τον αυριανό αγώνα είπε: “ Σε αυτόν τον αγώνα θα λάβουν μέρος 14 αθλητές μας, αρκετοί από αυτούς για πρώτη φορά. Ιδιαίτερα προβλήματα στην προετοιμασία μας δεν είχαμε και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.

Ο Απόστολος Κουταβάς ταλαιπωρείται με έναν τραυματισμό στο πόδι από τον Οκτώβριο και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια φέτος, για να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Με μεγάλη δυσκολία αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Νοέμβριο και δυστυχώς δεν είχε περιθώρια ξεκούρασης από τότε γιατί την φετινή σεζόν διοργανώνεται και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μπακού τις ημέρες του Πάσχα. Παράλληλα έχουμε και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αμέσως μετά το Πανευρωπαϊκό και αυτή την Κυριακή τον προκριματικό του Πανελληνίου. Πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες ο Απόστολος θα τα καταφέρει η εμπειρία του είναι μεγάλη και έχει αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν δύσκολες καταστάσεις”.