Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 16:54

ΠΑΛΗ: Χάλκινο μετάλλιο η Κατερίνα Κοντομανωλοπούλου του "Αριστόδημου" στο πανελλήνιο

Γράφτηκε από τον

Μετά το αργυρό μετάλλιο της Γεωργίας Κοντωμανολωπούλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων πριν μια εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη και η αδερφή της Κατερίνα ανέβηκε στο βάθρο.

Η νεαρή αθλήτρια Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Μεσσηνίας “Αριστόδημος” κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων -παγκορασίδων στην ελευθέρα πάλη, που έγινε στις Σέρρες.

Δύο μετάλλια σε πανελλήνιο πρωτάθλημα λοιπόν για τον “Αριστόδημο” που ιδρύθηκε πριν από 2 χρόνια και μετρά 1,5 χρόνο προπονήσεων. Γι’ αυτό και στις τάξεις του συλλόγου κάνουν λόγο για δικαίωση.

“Δυο χρόνια από την ίδρυση του Αριστόδημου και ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη των προπονήσεων οι δυο διακρίσεις δικαιώνουν και επιβραβεύουν τις συστηματικές προσπάθειες διοίκησης, προπονητή και αθλητών του συλλόγου και θέτουν προσδοκίες και παρακαταθήκες για το μέλλον.

Οι δυο πρωταθλήτριες, αδερφές και μέλη πολύτεκνης οικογένειας, συμμετέχουν στις προπονήσεις από την αρχή, συστηματικά, αποτελούν φωτεινά παραδείγματα ήθους και αγωνιστικότητας και αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειές τους. Ως διοίκηση ευχόμαστε τα δυο μετάλλια, εκτός από επιβράβευση των προσπαθειών τους, να συμβάλουν σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις , στην είσοδό τους στα ΤΕΦΑΑ και στην επαγγελματική τους επιτυχία”, αναφέρει αρχικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου από τη Μεσσήνη και καταλήγει: “ Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή Γιώργο Ευθυμιάδη για το ήθος και τον επαγγελματισμό, που τον διακρίνει και ευχόμαστε περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Η διοίκηση του συλλόγου αφενός δικαιώνεται για τον αγώνα που καθημερινά καταβάλει, αφετέρου προετοιμάζεται για ακόμα περισσότερη δουλειά προκειμένου να επιτευχθούν οι μεγάλοι στόχοι του Αριστόδημου. Τέλος καλούμε τη νεολαία του τόπου μας αλλά και τους γονείς, να γνωρίσουν και να αγκαλιάσουν το άθλημα της πάλης το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο με την ιστορία και τον πολιτισμό μας”.