Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 12:01

Υπεύθυνος για τον στίβο στην περιφέρεια ο Τσάτουμας

Γράφτηκε από τον

 

Υπεύθυνο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα κλασικού αθλητισμού έχρισε τον Λούη Τσάτουμα ο Πέτρος Τατούλης.

Ο περιφερειάρχης στη συνάντηση που είχε χθες με το Μεσσήνιο παγκόσμιο πρωταθλητή του μήκους, οποίος πλέον ασχολείται με την προπονητική, του ζήτησε μάλιστα να παρουσιάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τον προγραμματισμό για την κάλυψη των σταδίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε αθλητικό εξοπλισμό και τον ολοκληρωμένο προϋπολογισμό αυτού.

Εξαγγελίες Τατούλη για αναμόρφωση του Σταδίου

Στην εν λόγω συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο Δημήτρης Πουλόπουλος, μέλος του Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ και του Μεσσηνιακού, συμφωνήθηκε επίσης να γίνει από κοινού μια προσπάθεια για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, αναμόρφωσης του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και αφού ολοκληρωθούν οι μελέτες να προωθηθεί ο φάκελος του έργου για χρηματοδότηση.

Ακόμα έγινε λόγος και για το μίτινγκ των “Παπαφλεσσείων” όπου εκφράστηκε η πρόθεση της Περιφέρεια Πελοποννήσου να αναβαθμιστεί το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός, με αφορμή μάλιστα και τη συμπλήρωση των 130 χρόνων του διοργανωτή Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, του αρχαιότερου Αθλητικού Συλλόγου.