Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 13:55

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Με 12 αθλητές ο Αίολος στο περιφερειακό πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

 

Για το Αίγιο αναχώρησε χθες η αποστολή του Αίολου Καλαμάτας, καθώς ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή το περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για σκάφη Optimist και Laser 4.7.

Ο καλαματιανός σύλλογος θα λάβει μέρος με 12 αθλητές και με καλή ψυχολογία έπειτα από την πρόσφατη βράβευση από την Ελληνική ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την ανακήρυξη του συλλόγου ως Πρωταθλητή Περιφέρειας Ν.Δ Ελλάδος και Ιονίων Νήσων για το 2017. Η εν λόγω βράβευση έγινε το περασμένο Σάββατο στο Μουσείο Μπενάκη, όπου το παρών έδωσαν οι πρόεδροι των συλλόγων. Χθες έγινε και η απονομή στους πρωταγωνιστές, στους αθλητές δηλαδή του Αιόλου από τον έφορο νοτιοδυτικής Ελλάδας της Ε.Ι.Ο και πρόεδρο του ΝΟΚ Δημήτρη Κακαλίκα.

Η απονομή έγινε στις εγκαταστάσεις του Αιόλου και λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Αίγιο. Ο πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Βγενής είπε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα για τον Αίολο, με τους αθλητές να κυριαρχούν εντός και εκτός περιφέρειας το 20017 και ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες.

Οσον αφορά το περιφερειακό πρωτάθλημα, που ξεκινά σήμερα θα αγωνιστούν στην κατηγορία Optimist οι Τάσος Μάλλιος, Γιάννης Γιαννόπουλος, Γιώργος Οικονομόπουλος, Αναστάσιος Γκόνης, Στέφανος Γεννάτος, Ολυμπία Κρόμπα, Κατερίνα Κρόμπα, Νίκος Σκόρδος και στα Laser 4.7. οι Αναστάσιος Πάστρας, Παναγιώτης Οικονομόπουλος και Χρήστος Μάλλιος. Προπονητές είναι οι Γιώργος Τσακάκος και Παναγιώτης Κατσούλας.