Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 15:05

ΑΚΡΙΤΑΣ: Διακρίσεις στο Μαραθώνιο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

 

Θετική παρουσία είχαν οι αθλητές του τμήματος στίβου του Ακρίτα στον πρόσφατο Μαραθώνιο Δρόμο Μεσσήνης και συγκεκριμένα στους παράλληλους δρόμους των 10 και 3 χιλιομέτρων, που έγιναν την περασμένη Κυριακή.

Ο Νίκος Πονηρέας πήρε την 4η θέση στην κατηγορία των 10 χιλιομέτρων ανδρών και ο Βασίλης Σβαρνιάς την 15η θέση. Στα 3 χιλιόμετρα στην κατηγορία ενηλίκων η Δήμητρα Παναγοπούλου τερμάτισε 3η, ενώ στα 3 χιλιόμετρα γυμνασίων η Γεωργία – Μαύρα Μπίτσικα ήταν 16η και ο Σταύρος Μπάκας 79ος.

Στα 3 χιλιόμετρα στα δημοτικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήρε την 5η θέση και ο Θανάσης Ασημακόπουλος την 6η θέση.

Περιμένει απάντηση για

τα αποτελέσματα στα 3 χιλιόμετρα

Με ανακοίνωσή του ο Ακρίτας τονίζει ότι δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση για τα επίσημα αποτελέσματα στα 3 χιλιόμετρα δημοτικών αγοριών, στα οποία όπως υποστηρίζουν ο Βασίλης Δημητρούλης τερμάτισε πρώτος, αλλά στα αποτελέσματα εμφανίζεται το όνομα άλλου αθλητή. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: “ Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμη δεν έχουμε επίσημη απάντηση της διοργάνωσης για τα αποτελέσματα των 3 Km Δημοτικού Αγοριών και συγκεκριμένα για τον αθλητή μας Βασίλειο Δημητρούλη, που αγωνίστηκε με εντιμότητα και με αγάπη για τους δρόμους αντοχής, τερματίζοντας πρώτος στα δημοτικά. Στα αποτελέσματα εμφανίζεται το όνομα άλλου αθλητή, μόνο με χρόνο τερματισμού, χωρίς να υπάρχει ενδιάμεση καταγραφή χρόνου.

Περιμένουμε την απάντηση των υπευθύνων της διοργάνωσης και ελπίζουμε να υπάρξει απάντηση στο ασαφές αυτό σημείο. (σημειώνουμε ότι στην απονομή δεν παρουσιάστηκε ο νικητής!!!)

O ΓΣ Ακρίτας 2016 θα στηρίζει και θα ενισχύει κάθε σχετική προσπάθεια για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού και θα διδάσκει στις νέες και στους νέους …το ευ Αγωνίζεσθαι … να έχεις εκπαιδευτεί να παίξεις δίκαια, να παίξεις καθαρά, να είσαι σταθερός, να προσέχεις τους πειρασμούς, να έχεις σεβασμό στην άποψη του άλλου, σεβασμό στην αθλητική διαδικασία, στους συναθλητές και αντιπάλους, σεβασμό στους φιλάθλους. Το χρονόμετρο μαθαίνει την αξιοκρατία, η σφυρίχτρα του διαιτητή την εμπιστοσύνη και οι κανονισμοί των σπορ τα όρια μας στην κοινωνία”.