Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 17:25

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ: Επιτυχίες του Αθλου Καλαμάτας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

 

Πετυχημένη παρουσία που συνοδεύτηκε από πολλές διακρίσεις είχε ο Αθλος Καλαμάτας στο περιφερειακό πρωτάθλημα Τραμπολίνο Γ’ περιφέρειας καθώς και στον προκριματικό αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος τραμπολίνο 2018 που έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ο Γ.Ο. Άθλος Καλαμάτας συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα με τους αθλητές και αθλήτριες: Τριγκιλίδας Ιωάννης 1η θέση στο επίπεδο 1, Μαργέλη Ήλια 1η θέση στο επίπεδο 1, Μητσέσης Κωνσταντίνος 2η θέση στο επίπεδο 2, Ποντίκη Ζέτα 8η θέση στο επίπεδο 2, Μπεζάτης Αργύρης 4η θέση στο επίπεδο 2, Μπεζάτης Χαράλαμπος 7η θέση στο επίπεδο 2, Ρούπας Κωνσταντίνος 5η θέση στο επίπεδο 2, Νικολόπουλος Κωνσταντίνος 6η θέση στο επίπεδο 2.

Στον προκριματικό αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος τραμπολίνο 2018 ο Άθλος συμμετείχε με τους:

Σκορδιά Ζαχαρένια 4η θέση στην κατηγορία παγκορασίδων, Αγγελάκου Αριάδνη 2η θέση στην κατηγορία παγκορασίδων, Κρητικάκης Παναγιώτης 1η θέση στην κατηγορία παμπαίδων , Αγγελάκος Ανδρέας 1η θέση στην κατηγορία παμπαίδων, Μητσέσης Ευάγγελος 3η θέση στην κατηγορία παίδων, Κουταβάς Απόστολος 1η θέση στην κατηγορία ανδρών.

Ο προπονητής του Αθλου Βασίλης Αγγελάκος εξέφρασε την ικανοποίηση του και έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές του: “Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, για την προσπάθειά τους. Στο περιφερειακό πρωτάθλημα αγωνίστηκαν πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές μας, και τα πήγαν περίφημα, παίρνοντας και μετάλλια. Στον προκριματικό αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος αν και περιμένουμε τα αποτελέσματα και από τον τελευταίο αγώνα της Κρήτης, πιστεύω ότι οι περισσότεροι αθλητές μας έχουν πάρει πανηγυρικά την πρόκριση. Ο Απόστολος Κουταβάς παρά τις δυσκολίες και τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μπακού τις ημέρες του Πάσχα.