Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 14:50

Κοινωνικό χαρακτήρα και φέτος το “Ακρίτας Relays” (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Κοινωνικό χαρακτήρα και φέτος το “Ακρίτας Relays” (βίντεο)

Ολα είναι έτοιμα για το “Ακρίτας Relays” που θα διοργανώσει την Κυριακή 1η Απριλίου ο Γ.Σ. Ακρίτας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Καλαμάτας.

Οι αγώνες σκυταλοδρομίας του “Ακρίτας Relays” θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 3 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Elite City Resort και θα έχουν και φέτος κοινωνικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα θα είναι αφιερωμένοι στον Μεσσήνιο πρωταθλητή του τένις με αμαξίδιο Γιώρογ Λαζαρίδη αλλά και στους ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Χθες οι εκπρόσωποι των διοργανωτών παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα “Π. Φωτεάς” στο Διοικητήριο Μεσσηνίας όπου αναφέρθηκαν στην διοργάνωση και κάλεσαν τον κόσμο να την στηρίξει.

Η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη σημείωσε πως η διοργάνωση αναδεικνύει τον κοινωνικό χαρακτήρα του αθλητισμού. “Φέτος είναι αφιερωμένοι στον Γιώργο Λαζαρίδη. Μαζί του αποκτούμε δύναμη και πάθος για τη ζωή. Αυτό θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο και τον καλούμε να είναι εκεί”, κατέληξε η κα. Αλειφέρη.

Ο πρόεδρος του Ακρίτα Καλαμάτας Πέτρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της διοργάνωσης και εξέφρασε την πίστη του ότι θα είναι μια γιορτή του αθλητισμού.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης χαρακτήρισε εξαιρετική την πρωτοβουλία και κάλεσε όλους τους Μεσσήνιους να τρέξουν στον αγώνα.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ενωσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την σημαντική βοήθεια στον σύλλογο που εκπροσωπεί ενώ η εκπρόσωπος του κέντρου ξένων γλωσσών Page (που στηρίζει την διοργάνωση) Αθηνά Πάνια – Δρούτσα, κάλεσε τα παιδιά από όλη τη Μεσσηνία να συμμετέχουν στην διοργάνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας (Ιατροπούλου 20 και Πλ. Βασ. Γεωργίου). Θα γίνουν σκυταλοδρομίες 4χ50, 4χ100, 4χ500, 4χ1000 και 2χ2000. Το Σάββατο 6-8 μ.μ. θα έχει προηγηθεί pasta party στο Yiamas Kastro Bar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο σύλλογο ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ.