Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 16:49

Ανοιξαν οι εγγραφές για τον 18ο αγώνα δρόμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 18ο αγώνα δρόμου Καλαμάτας που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας το Σάββατο 28 Απριλίου.

Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ερυθρού Σταυρού και περιλαμβάνει δυναμικό βάδισμα 10 χιλιομέτρων, αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων και παιδικό αγώνα 2 χιλιομέτρων.

Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους καλούν τον κόσμο να προγραμματίσει έγκαιρα τη συμμετοχή του.

“Βάζουμε ρυθμό και φαντασία και 28 Απριλίου στις 18:00 τρέχουμε και βαδίζουμε στην πόλη μας.

Δρομείς κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα θα πλημμυρίσουν και πάλι την Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας και μέσω της κεντρικής οδού Αριστομένους, ακολουθώντας τη διαδρομή Λιμάνι- Ναυαρίνου και μέχρι το τέρμα της παραλίας στο ξενοδοχείο Φιλοξένια (αναστροφή),σε μια πανέμορφη διαδρομή, στην καρδιά της άνοιξης θα δώσουν το δικό τους μήνυμα άθλησης και χαράς, με τη συμμετοχή τους στον 18ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας.

Ελάτε με την παρέα σας ή με την οικογένειά σας το Σάββατο 208 Απριλίου 2018 στις 18:00 και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!”, αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα των διοργανωτών. Να σημειωθεί ότι το Γύρο της Καλαμάτας υποστηρίζουν ο Δήμος Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας ΞΑΝΑΡΧΙ-ΖΩ, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού.

Ο Γύρος γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων ΕΟΣΛΜΑΥ.

Για εγγραφές: http://www.sdym.gr/index.php/oi-agones-mas/dilosi-symmetoxis. Η προκήρυξη υπάρχει στο: http://www.sdym.gr/index.php/oi-agones-mas/prokirykseis/item/735-18os-agonas-dromou-kalamatas