Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 19:00

Στην Καλαμάτα το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα Μπιλιάρδου

Γράφτηκε από τον

 

Το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου με 1η Απριλίου, θα διεξαχθεί στην αίθουσα του TOP Billiards το πρώτο Πελοποννησιακό πρωτάθλημα 9μπαλου μπιλιάρδου για το 2018.

Οπως και στα προηγούμενα έτσι και σε αυτό, θα συμμετάσχουν πολύ καλοί αθλητές, γνωστά ονόματα του μπιλιάρδου, όπως οι Θανάσης Λαλιώτης, Γιάννης Χαρλαύτης, Βαγγέλης Γκρέμος, Δημήτρης Λουκάτος, Παναγιώτης Ξυπολιτέας, Χριστόφορος Γουδέλης, Δημήτρης Κεράνης, που θα προσπαθήσουν να πάρουν τον τίτλο, από τον αθλητή του TOP Billiards Δημήτρη Χριστόπουλο, που ήταν ο νικητής στο προηγούμενο που διεξήχθη στην ίδια αίθουσα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αγώνες επίδειξης

Μια ημέρα νωρίτερα από την έναρξη του Πελοποννησιακού πρωταθλήματος, στην αίθουσα του TOP Billiards, θα διεξαχθούν αγώνες επίδειξης. Συγκεκριμένα αύριο το βράδυ θα διεξαχθούν αγώνες επίδειξης , όπου κάποιοι καλαματιανοί θα αντιμετωπίσουν αθλητές από άλλες περιοχές, κυρίως από συλλόγους της Αθήνας. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους λάτρεις του μπιλιάρδου να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να απολαύσουν συναρπαστικά παιχνίδια.

Είσοδος στην 8άδα

Με πλασάρισμα στην 8άδα για τους Χριστόφορο Γουδέλη και Δημήτρη Χριστόπουλο, ολοκληρώθηκε η παρουσία της Καλαματιανής αποστολής, στο Πανελλήνιο open 10μπαλου μπιλιάρδου, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 23-24 και 25 Μαρτίου στην αίθουσα “King Eight” στα Βριλήσσια. Ηταν αγώνας της Β’ κατηγορίας μπιλιάρδου, όπου συμμετείχαν ακόμη οι Θανάσης Κριαράς και Θεόδωρος Ζοργιανός, οι οποίοι κατάφεραν να προκριθούν στους 16 της διοργάνωσης. Γενικά ήταν άλλη μία καλή παρουσία της ομάδας του TOP Billiards, σε ένα open πρωτάθλημα με αρκετούς αξιόλογους αντιπάλους, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε υψηλό επίπεδο.