Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 18:08

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Ατυχος ο Κανελλόπουλος στον 41ο Αγώνα Θυσίας

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Ατυχος ο Κανελλόπουλος στον 41ο Αγώνα Θυσίας

 

Ατυχος ήταν ο Σταύρος Κανελλόπουλος στον 41ο Ποδηλατικό Αγώνα Θυσίας που διοργανώθηκε από τον Π.Ο. Πατρών στις 24 και 25 Μαρτίου.

Ο Καλαματιανός αθλητής του Παναθηναϊκού συμμετείχε την Κυριακή στην κλασική διαδρομή από το κέντρο της Πάτρας με προορισμό τη Μονή της Αγ. Λαύρας στα Καλάβρυτα,. Η πρωινή συννεφιά και το κρύο προμήνυαν ότι και αυτή τη χρονιά οι καιρικές συνθήκες δε θα αποτελούσαν σύμμαχο στις προσπάθειες των αθλητών. Πράγματι, από το χωριό Χαλανδρίτσα ως και το τέλος του αγώνα η βροχή και το κρύο αποτέλεσαν κύρια χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα πολλοί αθλητές να εγκαταλείψουν.

Ο Σταύρος Κανελλόπουλος πολύ νωρίς περνώντας κάθετα τις σιδηροδρομικές γραμμές στο 25ο χλμ έχασε ύψος στο τιμόνι του με αποτέλεσμα ο έλεγχος του ποδηλάτου να είναι δύσκολος και να χρειαστεί να σταματήσει για 20 και πλέον λεπτά μέχρι να διορθώσει το πρόβλημα. Εν τούτοις ο έμπειρος Καλαματιανός αθλητής με αυταπάρνηση συνέχισε την προσπάθειά του και με έναν εκπληκτικό χρόνο "μάζεψε" τους μισούς σχεδόν προπορευόμενους αθλητές της κατηγορίας ανδρών.