Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 16:04

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Επιτυχίες και προκρίσεις για τον Αίολο στο Αίγιο

Γράφτηκε από τον

 

Σημαντικές διακρίσεις και παράλληλα προκρίσεις αθλητών στην προεθνική ομάδα είχε ο Αίολος Καλαμάτας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος optimist και laser 4.7 που έγινε στο Αίγιο.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Αιόλου είχε δύο διακρίσεις και τέσσερες προκρίσεις για την προεθνική ομάδα των σκαφών optimist και laser 4.7.

Στην κατηγορία των optimist ο αθλητής Μάλλιος Τάσος κατέλαβε την 2η θέση στην γενική βαθμολογία ενώ στην κατηγορία των laser 4.7 ο αθλητής Μάλλιος Χρήστος κατέλαβε την 3 η θέση στην γενική βαθμολογία.

Την πρόκρισή τους στην προεθνική εξασφάλισαν οι αθλητές Μάλλιος Τάσος και

Γκόνης Αναστάσης για τα optimist και οι Μάλλιος Χρήστος και Οικονομόπουλος Παναγιώτης για τα laser.

Οι προκριθέντες αθλητές θα αναχωρήσουν την Παρασκευή 30/3 για την Βουλιαγμένη προκειμένου να διεκδικήσουν την είσοδό τους στις εθνικές ομάδες στους αγώνες πρόκρισης που διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Αναλυτικά την αποστολή του Αιόλου στο Αίγιο αποτελούσαν οι αθλητές των optimist Μάλλιος Τάσος, Γκόνης Αναστάσης, Γιαννόπουλος Γιάννης, Γεννάτος Στέφανος, Οικονομόπουλος Γιώργος, Σκόρδος Νίκος, Κρόμπα Αικατερίνη, Κρόμπα Ολυμπία και αυτή των laser οι Μάλλιος Χρήστος, Οικονομόπουλος Παναγιώτης, Πάστρας Αναστάσης, οι προπονητές Τσακάκος Γιώργος και Κατσούλας Παναγιώτης. Την αποστολή συνόδευαν ο πρόεδρος Χάρης Βγενής και η Γενική Γραμματέας Ζέφυ Γιαννοπούλου.