Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 15:17

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Νέο χρυσό ο Κανελλόπουλος με τον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον

 

Από επιτυχία σε επιτυχία πάει ο Σταύρος Κανελλόπουλος, που εδώ και λίγους μήνες αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Ο Καλαματιανός ποδηλάτης την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, αυτή τη φορά στο Attica Race 2018 που διοργανώθηκε από την ΠΕΠΑ κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στο επίσημο site του Παναθηναϊκού μάλιστα ο Κανελλόπουλος αναφέρεται ως ο “καρχαρίας του τριφυλλιού”.

Ο κλασικός αγώνας της Αττικής με εκκίνηση τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κάτω από το μουσείο της Ακρόπολης και τερματισμό στο Σούνιο αποτέλεσε για άλλη μια φορά πρόκληση για τους ποδηλάτες της χώρας και κύριο χαρακτηριστικό του είχε για φέτος τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν σε όλη τη διάρκειά του. Εν τούτοις, ο Κανελλόπουλος από πολύ νωρίς, μετά την προεκίννηση, εξαπέλυσε στο πολυάριθμο γκρουπ την επίθεσή του, οργάνωσε τις αλλαγές στο μικρό γκρουπέτο που δημιουργήθηκε, δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας την οποία κράτησε ως το τέλος του αγώνα και με μια τελευταία επίθεση στα τελευταία 1000μ της διαδρομής αποσπάστηκε και από τους αθλητές που είχε μαζί του στο ξεκόλλημα και πέρασε μόνος πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, αποδεικνύοντας πόσο έμπειρος και δυνατός αθλητής παραμένει!