Τετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 16:58

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΑΡΓΗΣ: Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ σε ημερίδα του ΟΣΦΠ

Γράφτηκε από τον
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΑΡΓΗΣ: Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ σε ημερίδα του ΟΣΦΠ

 

Στον αγώνα που διοργάνωσε για τρίτη χρονιά ο ΟΣΦΠ στην έδρα του, στο κολυμβητήριο "Καπαγέρωφ" του Πειραιά με τίτλο “πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές”, συμμετείχε ο Αργης, τόσο με την προγαωνιστική, όσο και με την αγωνιστική ομάδα.

Ο καλαματιανός σύλλογος επέστρεψε με μετάλλια και ατομικά ρεκόρ. Συγκεκριμένα από την προαγωνιστική ομάδα η μικρή Αρτεμις Πατικοπούλου πήρε ένα χρυσό και ένα ασημένιο και ο μικρός Γιώργος Γεωργιόπουλος δύο ασημένια μετάλλια.

Στην open κατηγορία η Πηνελόπη Τηγανέα πήρε τη 2η θέση, η Ευθυμία Σταθοπούλου πήρε μια 5η και μια 6η θέση στην open και ο Νίκος Μπάκας μια 7η θέση στην open, όσον αφορά την αγωνιστική ομάδα.

Ως εκ τούτου το τεστ χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους του ΑΡΓΗ θετικότατο, μιας και σημειώθηκαν ατομικά ρεκόρ, αλλά και επιδόσεις κοντά σε αυτά, κάτι πολύ καλό για την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε.

Από την αγωνιστική ομάδα συμμετείχαν ακόμα η Κατερίνα Μανδηλαρη, ο Δημήτρης Μανδηλάρης και η Μαρία Γεωργιοπούλου.

Από την προαγωνιστική ομάδα έλαβαν μέρος οι: Μαρία Μανδηλάρη, Ελένη Σωτηροπούλου, Κώστας Γεωργακόπουλος, Νεφέλη Χιώτη, Περικλης Φιλιάνδρας και Θανάσης Κουτραφούρης.

Οι προπονήτριες της προαγωνιστικής Βάσω Τσακάκου και Φωτεινή Πετρακάκου δήλωσαν απολύτως ευχαριστημένες από την εμφάνιση και τις επιδόσεις των αθλητών και συνεχίζουν την προετοιμασία, με τελικό στόχο το θερινό πρωτάθλημα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ