Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 16:56

Αγώνες ποδηλασίας στη Μεγαλόπολη διοργανώνει ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
Αγώνες ποδηλασίας στη Μεγαλόπολη διοργανώνει ο Μεσσηνιακός

 

Δύο αγώνες ποδηλασίας δρόμου θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο στη Μεγαλόπολη ο Μεσσηνιακός, με την στήριξη του Δήμου Μεγαλόπολης.

Το Σάββατο θα γίνει αγώνας χρονομέτρου 27χλμ και την Κυριακή αγώνας δρόμου αντοχής 117χλ.με την επωνυμία «2ος ΒΙORACER CUP » στις κατηγορίες εφήβων, ανδρών, γυναικών, Μάστερ Α-Β-Γ-Δ.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην πλατεία της Μεγαλόπολης και τις δύο αγωνιστικές ημέρες. Το Σάββατο η έναρξη θα γίνει στις 3 μ.μ. και την Κυριακή στις 10 π.μ.

Ώρες εκκίνησης και χιλιομετρικές αποστάσεις

Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 13:00μμ για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα. Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 13:30μμ.

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας και ο πρώτος θα πάρει κύπελλο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και ειδικότερα με αυτούς που αφορούν την ποδηλασία δρόμου και τον Κ.Ο.Κ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΠ και έχουν δελτία θεωρημένα για το 2017. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται εως την Πέμπτη 19/4/2017 και ώρα 21:00 στο email kosmas@brx.gr (Για πληροφορίες κιν. 6982999140, Nταβουτιάν Κοσμάς).