Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 16:19

ΣΤΙΒΟΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ξεχώρισε ο Παναγιωτόπουλος στους διασυλλογικούς αγώνες

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ξεχώρισε ο Παναγιωτόπουλος στους διασυλλογικούς αγώνες

 

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος κέρδισε τις εντυπώσεις στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου παμπαίδων A¨ της περιφέρειας Πελοποννήσου που έγιναν το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη.

Ο αθλητής του Α.Ο. Κυπαρισσίας με μια μεγάλη επίδοση ( 1’:28’’:63) στα 600 μέτρα πήρε τη δεύτερη θέση και εξασφάλισε για δεύτερη φορά το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του, που θα γίνει τον Ιούνιο στη Χαλκίδα.

Και όλοι μιλούν για τη συνέχεια της παράδοσης αξιόλογων αθλητών στίβου που βγάζει η Κυπαρισσία.

Στους ίδιους αγώνες η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 του Α.Ο. Κυπαρισσίας (Λαμπρόπουλος Νικήτας, Λαμπρόπουλος Νίκος, Νικολόπουλος Βασίλης και Παναγιωτόπουλος Βασίλης) κέρδισε την 3η θέση. Επίσης ο Νικήτας Λαμπρόπουλος ήταν 5ος στα 150 μέτρα, ο Βασίλης Νικολόπουλος ήταν επίσης 5ος στα 1000 μέτρα, ο Νίκος Λαμπρόπουλος 16ος στα 80 μέτρα και η Ελένη Λαμπροπούλου 7η στον ακοντισμό παγκορασίδων Α¨.

Στους αγώνες έλαβε μέρος εκτός συναγωνισμού στο μήκος και η μικρή ταλαντούχα αθλήτρια Ιωάννα Τζόρβα.

Καλή παρουσία και στην Καλαμάτα

Δυναμική ήταν η εμφάνιση του Α.Ο. Κυπαρισσίας και στους διασυλλογικούς αγώνες των “μικρών” παμπαίδων Β¨  και παγκορασίδων Β¨  που έγιναν στις 14 Απριλίου στην Καλαμάτα.

Συμμετείχαν συνολικά 11 αθλητές και αθλήτριες από τους οποίους ξεχώρισαν η Ιωάννα Τζόρβα, 1η στη γενική κατάταξη, η Λαμπροπούλου Ελένη 3η στη γενική κατάταξη και η Ματζούνη Βασιλική 4η στη γενική κατάταξη Μεσσηνίας.